Ker nekak nisi razumel mojega zadnjega odstavka - internet ni namenjen samo tistim, ki jim je vseeno ali dajo 20 evrov več ali manj. Ampak vsem - tudi tistim, ki jim za 20 evrov ni vseeno.
Nihče ti ne ukazuje, da moraš ti to početi. Je pa fajn, da folku, ki jim ni vseeno za 20 evrov, damo nek pregled cen. Ali bodo laufali okoli ali ne, je pa njihova stvar - ne moja in tudi ne tvoja. Če te tema moti, pač ne hodi vanjo.
(govorim o temi, kjer bi se dogajal ta pregled cen - če bo kdaj seveda odprta. Za debato tu, to seveda ne velja).
PS: V BTC hala A (vedno zabrkam te črke - upam, da nisem tudi tokrat) - sta Špar in Merc dobesedno cca 4 m narazen (širina hodnika). Sicer je Merc star, ampak dostikrat imajo tam kakšen izdelek, ki ga Špar nima, jest ga pa rabim - lani sem npr. tam kupila pol cenejše šparglje, kar ni majhna razlika v ceni. In obratno - Špar ima stvari, ki jih merc nima. In to je to.
In še - mene časovno dosti bolj obremenjujejo hiper, super, giga, mega, vau... centri. Ker požro tono časa, da parkiraš. Potem rabiš dopust, da sploh prideš iz enega vogala hale v drugi, potem se cjaziš po razno raznih vrstah in ko greš ven ponoviš vso vajo v obratnem vrstnem redu. Za znoret! Raje hodim po manjših štacunah, ker je poraba časa zanemarljiva in obdelam dve konkurenčni štacuni v pol manj časa. Nekak tko. Je pa res, da se s tem odpovem super akciji kupovanja super pralnih strojev, ki cunje - vsaj tako je razumeti iz oglasov - sami poberejo, operejo, posušijo, zlikajo in zložijo po omarah.
Ampak vsega ne morem imet in tako sem pač brez tega.