Preber si še kakšen moj post nazaj, pa ti bo jasno, da jest dost kupujem doma, peš pridem in grem, je res merc, ampak se mi dnevno ne splača lovit popustov. Grem pa enkrat na teden mimo vseh, delovnika nimam do sekunde natrpanega, da bi se žrla za dodatnih 20 minut in pač vzamem tisto, kar je tam cenejše in/ali konkurenca ne nudi. In pač prišparam tistih par evrov, za katere je tebi vseeno (BTW - tudi jest ti lahko dostavim račun, pa lahko meni teh par evrov mesečno mirno nakazuješ).
Sicer pa - če nisi opazil - obstaja reven folk, ki se ima cajt gužvat na kavi, ki je 10 centov cenejša.
Ki raje pije kavo iz avtomata kot iz bifeja, ker je prva pač toliko cenejša, četudi bolj slabega okusa.
In njim je bila namenjena ta tema.
Nehaj jih že končno poniževat!
Posebej zato, ker nikoli ne veš, kdaj se bo kolo življenja zavrtelo v tej smeri, da boš morebiti tega zarečenega kruha prav ti največ pojedel.
@ostale - mi je vseeno za pakring pred vhodom. Živce mi žre tisto kroženje, izogibanje kupu ostalih, ki bivakirajo pred enim samim parkingom, da bo teta naložila vagon robe v prtljažnik itd in tako naprej. Potem rabiš pa še pravi pohod čez letalski hangar, da prideš do tistega, kar rabiš...
Hvala lepa, ostajam pri mali trgovinah in res ne trpim, ker v njih ne nudijo plastik fantastik barbi drsalk.