Sorry, ampak pri artiklih, ki jih jaz kupujem, razen v ceni med mercom, šparom in leklerkom ne opazim razlike (drugod ne hodim). Če že kdo ima prednost pri založenosti, je to leklerk (spet: zame in moje potrebe) - ker določene stvari sam uvaža in se jih dobi le tam (do pred par tedni je bilo tako recimo s Coca Colo Zero).Citat:
Uporabnik wacko pravi: V Mercatorju je večja izbira, trgovina je normalno urejena, prodajalci so zmer blizu.
Prodajalcev za nakup špecerije ne rabim, vse tri štacune nad mojo mejo zahtevnosti pri ureditvi štacune. Koliko nad mejo, je vseeno.
Edina prednost merca so samopostrežne blagajne (pa še to zmeraj manj, ker jih vedno več ljudi uporablja).
Skratka: nad določeno mejo za založenost in urejenost šteje samo še cena. Kje pa ima kdo postavljeno to mejo in kako pomembna je cena oz. koliko pomenijo popusti, pa vsak ve sam. In enim je vseeno za denar, drugi bi pa vendarle kaj prihranili. Ena zanima kje dobijo najcenejše mleko (pa jim je že vseeno za znamko ali kvaliteto), mene zanima samo 0,6 alpsko od ljubljanskih mlekarn. Tako pač je, meni tisti prvi niso čudni, manjvredni ipd, tako kot mi niso niti tisti, ki bi kupovali samo kako superdrago napolzlato mleko. Vsajkemu "svoje", ampak najcenejše od "svojega".
Zakaj ne bi točno določene zobne paste, ki jo pač uporabljal, nekje kupil pol evra ceneje? Ne neke X kreme, samo zato da je poceni, točno določene pač ceneje?Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Zakaj bi jst teb nakazval evre? Nisem rekel, da imam preveč denarja... rekel sem, da se mi zdi fukneno varčevat pri vsaki jebeni zobni pasti ...
Nazadnje urejeno: