Napetost na nuli

luka51

Guru
16. avg 2007
14.388
5.669
113
Roki čas je da nehaš. Že v moto temi si pokazaj kakšen si, nerabiš tu ponovno tega kazat. Že vemo, da si glavni frajer. Včasih bi rekli: čuješ ka sn lahko tvoj prijatl?

• Všeč mi je
Reactions: igi in jendomen

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.453
345
83
34
Tema o štromu, on o punci, drkači alterja bi materiala. Noro. :valjamse: Res ste zjebal ta forum, na suxu bi že vsi leteli.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Smo ugotovili, da ko ti zmanjka začneš preusmerjat pozornost drugam. V tej temi večkrat. Malo ti še manjka. ;)
Če bi bil taprav dedec, bi naredil, kar rečeš, tako si pa malinovc, ki besno laja izza tipkovnice. Bogi si res.
Toooo, stardeci so ugotovili, kaj jih žuli :aplauz: to je da nimajo pojma o elektriki (razn ljubiteljsko), pol o motorjih, še manj pa o mladih dekletih -kar je razumljivo :evil: kar tko naprej, na faxu smo že kar slavni ratal:cheer:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Moderira se že dolgo ne več. Tudi lastniku je očitno vseeno za kulturo komunikacije, kolikor opažam zadnje čase. Škoda. Sem le mislil, da bo po izbrisu političnega dela boljše. Očitno sem živel v iluziji:evil:

• Všeč mi je
Reactions: luciano in tony

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
maš res..stardeci se hitro začnejo počutit ogrožene in začnejo žalt in zajebavat..pol pa sikneš nazaj je pa nos do tal :bonk: