Napetost na nuli

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.458
113
In do tega, da mu dela probleme že sledenje debati(kdo je kaj izjavil), ter dojemanje osnovnih konceptov.

P.S. Prav tako so mi čudni tile sošolci in asistent(ali pa je to le plod domišljije nadebudnega bruca), da so na istem nivoju razumevanja. Ali pa jim roki selektivno podaja informacije. :evil:

Kaj pa ti veš, koliko časa se drugi tukaj ukvarjajo z/zanimajo za štrom.
Baje smo gledal štromarje na malci :valjamse: v resnic je pa on očita gleal na malci pa fazenbrifer podajal.....

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
In do tega, da mu dela probleme že sledenje debati(kdo je kaj izjavil), ter dojemanje osnovnih konceptov.

P.S. Prav tako so mi čudni tile sošolci in asistent(ali pa je to le plod domišljije nadebudnega bruca), da so na istem nivoju razumevanja. Ali pa jim roki selektivno podaja informacije. :evil:

Kaj pa ti veš, koliko časa se drugi tukaj ukvarjajo z/zanimajo za štrom.
u lej ga priložnostni psihoanalitik strikes again :p
ja res ne vem za druge, ampak glede na nastvete bolj občasno in brez ustreznih šol
kalbo daj podnapise-kdo bo koga kam dal?

se opravičujem vaje se nadaljujejo bruci nimajo več časa za debato spijte kakšnega tacajt:nazdravje:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.851
-8.618
113
ja res ne vem za druge, ampak glede na nastvete bolj občasno in brez ustreznih šol
Nekaj tukaj jih vsekakor ima ustrezne šole.
Vendar se ne mečejo ven s svojo izobrazbo, ter jim je brez veze voditi debato s tabo zaradi tvojega vsevednega in napihnjenega odnosa.

Malo se ohladi, mogoče te bo potem tudi kakšen "stari" kaj podučil.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.446
3.544
113
Najbolj svetovno bo, ko bo kvazi študent enkrat v praksi naletel na to, da ga bo štrom zbutal kot kozla in mu ne bo jasno zakaj, ker ga po teoriji nebi smelo. :aplauz: Takrat bo šel očija sprašvat zakaj. Asistenta najbrž ne bo več ob strani.
Sicer pa če bo uspel po kakšnem čudežu narest do konca faks in šel na šiht, te v Big bangu na oddelku akustike kot prodajalca ne more zbutat. :valjamse:

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Slabo si slišal poba. Ko gre baba priti 40 se šele fuk začne.
ahaha ste za hece :D..vi kar, vam jih prvošim, jih vidim na fitnesu (ena skupina jih je rahlo odcvetelih bejb, ki se imenujejo"zlata leta")prov rade se mal pomenjo in pohecajo z mano in kolegi, posebej ko delamo kakšen kakšn lateralni odmik ipd:cool: tko da tipi ki so 40+ s sodčki delujejo mal osamljeno
drgač smo bolj navdušeni nad njihovimi hčerkami, čist tko med nami :p

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.458
113
ahaha ste za hece :D..vi kar, vam jih prvošim, jih vidim na fitnesu (ena skupina jih je rahlo odcvetelih bejb, ki se imenujejo"zlata leta")prov rade se mal pomenjo in pohecajo z mano in kolegi, posebej ko delamo kakšen kakšn lateralni odmik ipd:cool: tko da tipi ki so 40+ s sodčki delujejo mal osamljeno
drgač smo bolj navdušeni nad njihovimi hčerkami, čist tko med nami :p
Si pa še orenk zelen, če misliš da ženska pri 40tih odcveti. Takrat se šele začne in taki golobradi mulčki lohk sam sanjajo o tem. A hčerko bi ti.... :fredi:

• Wow
Reactions: motoroki

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.458
113
Kaj me prosiš? Povej raj svoji mladenki, da bo pri 40tih odcvetela, pa da jo boš mel za gospodinjo....me zanima kok bodo še jajčka prazna :valjamse:

Dečko, sej na mladih svet stoji, sam puno toga imaš še za naučiti se. In zapomni si, izobrazba ni vse in ne opletaj preveč z njo tud pol, ko boš prišel v službo in te bo v roke vzel kak izkušen maček, takrat se uči ne pa lajaj. Ti počneš podobno kot bi šel en mlečnozobi inženir leasarstva pamet solit enmu starmu tesarju z ene 20 let kilometrine.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
do 40 še moram pridet, pol bomo pa videli, a ne..ni nujno, da s to mladenko ;)
služba me pa nekak ne skrbi oz "izkušeni mački",mamo doma oz. v fermi take "mačke", pa kar laufa..

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.446
3.544
113
Ti se kar očita drži za delovno haljo. Poznam ene par takih najjačih zelenih samoshvaljenih hrušk, ko so doma starši dolga leta na kup spravljali, pol je pa najjači brihten sinko prevzel firmo in razfukal vse v par letih, na koncu je šel sinko na redni siht. :aplauz: Ampak je znal vse, bil zelo šolan, v bistvu pa nesposoben. No tak si zgleda tudi ti. :cheer: