Jaz bom samo tole rekel - raje vidim da folk na 2 leti menja GOODRIDE gume kot pa na 6 let GOODYEAR.
LP
LP
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
glej, če daješ na dražji avto nizko cenovne gume, vemo kam spadaš..sej baje voziš nekega audija da se te vidi,ali ne? je pa res, da za kazat, stat na parkirplacu in tuc tuc muziko nabijat so tudi nankang vredi
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mislil sem datum proizvodnje. Ker to lahko pomeni, da postane zanič že če leto ali dve leži v skladišču.
Saj je tvoj dober prijatelj, ga boš pa že vprašal je šel dvakrat, trikrat ali štirikrat gor... ali pa si se ti enkrat spomnil vse skupaj, stari papak?Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
da se tebi razlozim, mladi bizgec. naloadana 5ka danes stane 50 kilo €+ je tako?, lahko gremo dalje, okej lahko
sel je trikrat al dvakrat gor, nisem šel zraven, da je lahko cez mejo "svercal" gume, zato da je prisparal, danes cca par 10 € tako je to. pa še veselo je razlagal, kako so prisparal s hankook gumami
zdaj ce se bos obesal, na kocine, si koga drugega najdi
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zdaj imam recimo na avtu Michelin Primacy Sport letnik 2006 in so odlične.
Dobr, da si povedal... sem ravno razmišljal, kako bi šel trikrat in bi 4 feltne in 4 gume razdelil na tri enake dele...Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj ima metro akcijo pa te mede? zdej lahko greš enkrat gor, ni carinezemo jedan.