Nakup zlata - na hitro

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
Da malo zbudim temo.

dne 2.2.2012 dobil privat sporocilo od gospoda ForexTrader:
--------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrav,

zaradi objave mojih osebnih podatkov ste krsili veliko pravil ter sem dal postopek naprej na alter.si , ce ne boste odstranili vseh objav v katerih navajate moje osebne podatke, bom prijavil alter.si Informacijski pooblascenki s tem tudi vas.
https://www.alter.si/tabla/showthreaded.php/Cat/0/Number/1248259/page/0/vc/1
https://www.alter.si/tabla/show...0&fpart=27&vc=1

Zaradi vase objave podatkov imam veliko problemov in s tem tudi posledicno strah za mojo druzino.

Ali niste pomislili, da lahko s tem ogrozite nekoga? Da je kar nekaj psihopatov na forumih?

Bi bilo vam vsec, da vas nekdo klice ob 3h zjutraj in vam grozi?? V tem primeru bom tudi sel na policijo ce se podatki ne odstranijo !

Moji dve strani sta affiliate strani in nikogar ne "nategujem" kot je komentirano !!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In zato ker sporocila ne morem vec popravljati, vas prosim, ne klicite vec gospoda, ker ne more spati!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
Da malo zbudim temo.

dne 2.2.2012 dobil privat sporocilo od gospoda ForexTrader:
--------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrav,

zaradi objave mojih osebnih podatkov ste krsili veliko pravil ter sem dal postopek naprej na alter.si , ce ne boste odstranili vseh objav v katerih navajate moje osebne podatke, bom prijavil alter.si Informacijski pooblascenki s tem tudi vas.
https://www.alter.si/tabla/showthreaded.php/Cat/0/Number/1248259/page/0/vc/1
https://www.alter.si/tabla/show...0&fpart=27&vc=1

Zaradi vase objave podatkov imam veliko problemov in s tem tudi posledicno strah za mojo druzino.

Ali niste pomislili, da lahko s tem ogrozite nekoga? Da je kar nekaj psihopatov na forumih?

Bi bilo vam vsec, da vas nekdo klice ob 3h zjutraj in vam grozi?? V tem primeru bom tudi sel na policijo ce se podatki ne odstranijo !

Moji dve strani sta affiliate strani in nikogar ne "nategujem" kot je komentirano !!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In zato ker sporocila ne morem vec popravljati, vas prosim, ne klicite vec gospoda, ker ne more spati!

Informacijski pooblascenki... Policiji... Zaradi javno dostopnih podatkov?
A sem kaj zamudil?

http://who.is/whois/fairoptiontrading.com/

bonk.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Pa naj kliče 112 Policijo, saj kaka celica se bo sigurno znašla zanj, da bo na varnem in ostali na varnem pred nategunom !

Informacijska pooblaščenka, mu bo pa razložila, da se ne gre skrivati za neko famozno domeno in ga bo še kaznovala, ker ni navedel na strani z reklamo, kdo nudi storitev !

Naj kar malo trpi, povsem upravičeno !

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.148
113
zlato bo šlo do 50€ na gram...če maš viška €€€ je to odličen nakup, zagotovo bolje kot kašne delnice?NKMB anyone? haha da ne govorimo o težavah z grčijo in njen bankrot...kaj bo potem z €...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Najlažje je biti smartass. Koliko zlata si lastiš? Kako ti gre branje grafov in njihova analiza. Povej mi kaj ti pove spodnji graf?

au1825nyb.gif

au3650nyb.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Najlažje je biti smartass. Koliko zlata si lastiš? Kako ti gre branje grafov in njihova analiza. Povej mi kaj ti pove spodnji graf?

Kaj pa tebi tale?

Al pa tale?

Gotova je samo smrt. Ali boš obogatel z naložbo v zlato/srebro/RMB/AAPL/NKBM/vodo je odvisno od marsičesa. Od tebe je odvisno, v kaj verjameš.

Ti kar analiziraj. Ko bo Izrael nukal Iran ali obratno, lahko ta svoj graf obrneš za 180 stopinj.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
hysterical-1.gif

Prav, ne mislim se prerekati s tistimi, ki mislijo, da so depoziti varna nebesa. Čakamo, da se zgodi nuklearni napad na Izrael ali Iran, ker samo od tega je odvisen obstoj. Bila je 2. svetovna vojna pa so se Švabi igrali zobarje pa ne zato, ker so takrat židje imeli lepe bele zobe. Pa kje takšni najdete službe?

Pa, če mi lahko še poveš kaj točno je narobe s tvojimi grafi, razen to, da vidiš, da vse kaže navzdol itd. Me zanima kaj je zate merilo uspešnosti. Kje je bila korekcija, kaj je vplivalo nanjo, kakšna je bila potem rast, kdaj si šel v pozicijo itd. Take, osnovne reči me zanimajo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
hysterical-1.gif

Prav, ne mislim se prerekati s tistimi, ki mislijo, da so depoziti varna nebesa. Čakamo, da se zgodi nuklearni napad na Izrael ali Iran, ker samo od tega je odvisen obstoj. Bila je 2. svetovna vojna pa so se Švabi igrali zobarje pa ne zato, ker so takrat židje imeli lepe bele zobe. Pa kje takšni najdete službe?

Pa, če mi lahko še poveš kaj točno je narobe s tvojimi grafi, razen to, da vidiš, da vse kaže navzdol itd. Me zanima kaj je zate merilo uspešnosti. Kje je bila korekcija, kaj je vplivalo nanjo, kakšna je bila potem rast, kdaj si šel v pozicijo itd. Take, osnovne reči me zanimajo.

Dva nasveta ti dam. Nikoli nikogar ne podcenjuj in ne igraj na prvo žogo. To posebej velja za splet. Na podlagi dveh mojih postov si ugotovil, da sem pristaš depozitov in da živim v strahu pred atomsko vojno. In pri obeh predpostavkah si se zmotil.

Drugače ti pa tudi pod razno ne mislim razlagat kaj, koliko in kje varčujem. Se pa čudim hardcore gurujem tipa Franklin Sanders, ki v vsakem padcu vidi priložnost za nakup, obenem pa napoveduje DJI pod 2900 in Gold/Silver ratio 16/1. Vse se lahko uresniči, samo bojim se da zna človek prej umreti.
evil.gif

Ti si torej pristaš zlata? Kakšno imaš mnenje o srebru kot naložbi?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zdaj si pa še fortune teller, sem že dolgo prisesan na Alter, da se mi približno sanja tvoj "razpon".
cheer.gif

My top tip zate pa še mogoče za koga, sam deluje na podlagi naslednjih nasvetov, če pridejo komu prav, če pa, potem pač ne:

Jeremy Grantham: 10 Lessons
1. Believe in history
“All bubbles break; all investment frenzies pass. The market is gloriously inefficient and wanders far from fair price, but eventually, after breaking your heart and your patience … it will go back to fair value. Your task is to survive until that happens.”
2. ‘Neither a lender nor a borrower be’
“Leverage reduces the investor’s critical asset: patience. It encourages financial aggressiveness, recklessness and greed.”
3. Don’t put all of your treasure in one boat
“The more investments you have and the more different they are, the more likely you are to survive those critical periods when your big bets move against you.”
4. Be patient and focus on the long term
“Wait for the good cards this will be your margin of safety.”
5. Recognize your advantages over the professionals
“The individual is far better positioned to wait patiently for the right pitch while paying no regard to what others are doing.”
6. Try to contain natural optimism
“Optimism is a lousy investment strategy”
7. On rare occasions, try hard to be brave
“If the numbers tell you it’s a real outlier of a mispriced market, grit your teeth and go for it.”
8. Resist the crowd; cherish numbers only
“Ignore especially the short-term news. The ebb and flow of economic and political news is irrelevant. Do your own simple measurements of value or find a reliable source.”
9. In the end it’s quite simple. really
“[GMO] estimates are not about nuances or Ph.D.s. They are about ignoring the crowd, working out simple ratios and being patient.”
10. ‘This above all: To thine own self be true’
“It is utterly imperative that you know your limitations as well as your strengths and weaknesses. You must know your pain and patience thresholds accurately and not play over your head. If you cannot resist temptation, you absolutely must not manage your own money.”

Franklina ne spremljam. Zato so mi njegova razmišljanja, napovedi in ideje tuje.
1444625-Zlato.jpg

Priponke

• 1444625-Zlato.jpg
    1444625-Zlato.jpg
    65,4 KB · Ogledi: 190

jello

Guru
22. sep 2008
10.272
3.909
113
Citat:

au1825nyb.gif

au3650nyb.gif

Tole?

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Tisti znani amerikanosi , kao neki strategi, so bili pametni tudi pred recesijo, dolgo so jo kuhali, požrli meso ven iz loncev, sedaj pa zopet nabirajo meso, da ga bodo čez kakšnih 5 ali 7 let zopet požrli, navadni raji pa spet kamen v hrbet.Ne jim nasedat, uživajte življenje vsak dan, ne se obremenjevat z ekonomiko, politiko in turboradiko, ker samo skrajšuje življenja.
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Oba grafa, ki si ju nalimal, ti povesta, da je srebro podcenjeno. V bistvu limaš argumente za srebro in ne proti njemu, če je bil to tvoj namen.