Torej jaz mislim, da so žlahtne kovine dobra naložba oz naj predstavljajo samo del portfelja v nasprotju s tabo, ki mi skozi šalo ponujaš odvisnost od iger na srečo. Meni ni nikoli bilo jasno od kdaj zavarovalniški agent ponuja investiranje v fizične kovine? Pa vedno me je zanimalo zakaj tisti, ki vozite Megana, ste tako obremenjeni z nekom, ki vozi Clia.
Če nadaljujem, tisti, ki ti obljublja Ferrarija kot mali ribi, potem je dejanski nateg oz velika verjetnost, da je nateg. Že dolgo časa spremljam in sodelujem v tej temi pa nisem dobil občutka, da bi kdo poskušal prepričati ostale, da so žlahtne kovine pot do bogastva. Običajno takšno sporočilo dobijo frustriranci s pomanjkanje časa, znanja, volje in denarja do investicij.
Najbrž veliko ljudem špilajo te investicije oz jih poznam kar nekaj, ki veselo investirajo in si izboljšujejo materialni položaj pri tem pa si lahko k svoji plači dodajo še nekaj profita, višek denarja pa lahko uporabiš za dodatne investicije, v zemljo npr.. Pa ne govoriva o tistih pajacih na Wall streetu, govoriva o povsem povprečnih ljudeh, ki so bili pripravljeni narediti tudi kakšen korak izven ustaljene poti, ki običajno vodi v bančni depozit.
Kje pa ti misliš, da bo najbolj varen denar? Vprašaj Švicarja in Grka kje je trenutno najbolj varen denar?