Nakup zlata - na hitro

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
Padlo je pred bin ladnom...

Danes še -10%

toliko, da je še mene premamilo in sem nekej nabavu
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To ni nic, dokler ne pride nekam okrog $500 (+/- $200), je se vedno vse napihnjeno kot Presernov Francelj po podaljsanem vikendu popivanja.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.119
6.948
113
pri taščici
Kako se pocutite srebrniki ko je srebro v enem tednu zgubilo cetrtino? Vse tiho?
Privoscim vam da cimprej dobite nazaj, je pa sansa sedajle za nakup

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tudi srebro je se vedno dalec precenjeno, ni objektivnega razloga, da bi slo nazaj, razen spekulacij (kot je bilo do zdaj).

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kako se pocutite srebrniki ko je srebro v enem tednu zgubilo cetrtino? Vse tiho?

Jaz sem že malce dopolnil zalogo. Gledano za pol leta nazaj, sem še vedno 30% v plusu. Gledano od časa nabave večine zaloge, sem v plusu 150% :D

Jaz sem v tem dolgoročno, korekcije samo izkoristim za dokupiti zadeve.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
To je pa tvoja stvar, jaz nisem svetovalec. Ampak glede na to, da se na skrivaj sestajajo finančni ministri EU in da je vrednost € padla, bi jaz v teh negotovih časih kar mel kak kos rumene kovine na zalogi.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Jaz sem že malce dopolnil zalogo. Gledano za pol leta nazaj, sem še vedno 30% v plusu. Gledano od časa nabave večine zaloge, sem v plusu 150% :D

Jaz sem v tem dolgoročno, korekcije samo izkoristim za dokupiti zadeve.

Tudi jaz bi dopolnil, če bi imel kaj gotovine na zalogi.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
jep sej imam po 1g in 2g, pa nekaj po 5 in 10g.....to bo denar prihodnosti pomoje.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Bo ja, pa kar šparaj svoje kartuše in baterije za prenosnike tudi časi naturalne menjave se bližajo
hysterical-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Okey, se prepucavate gore in dole OK, Samo sedaj mi pa nekaj povejte, kam pa bo še nekdo, ki ima vlagal ??? Kaj je najsigurneje, pustimo donose, kje ne bo zgube, morda pa plus ???? Delnice, večinoma DOL, tudi tujina DOL, zmeram sicer so izjeme samo, če pogledamo procentualno mali del trga in upati, da bomo ravno zadeli????, Nepremičnine, gredo samo na vzdol in napovedi so, da bodo še šle, sploh nepremičnine za oddajo, se ne splača, ker ti država čez dohodnino ob srednjih dohodkih pobere slabih 50%
uf-1.gif
, potem se jasno nikakor sploh ne splača, vezave pri tej inflaciji, tema pa še država obdavči, kaj pa EUR in USD, tudi tema, dolar se sesipava sam vase, Evropa je pa povsem gnila, Grčija, Španija, Irska...... ja vse gre v maloro torej tudi ne ..... torej plemenite kovine in še pri zlatu ni obdavčitve !

Tudi sam menim, da prihajajo časi blagovne menjave, zato si zlato kupujte v majhnih ploščicah 10, 50, 100 g ! Boste šli po dobrine nabasali 3 vrečke in pustili 330 eur - v obliki 10 g ploščice ??

Kaj mislite na vse to, kak boljši predlog, razen vse zapraviti, in vlagati vase in tako sprožiti potrošnjo in okrevanje gospodarstva ???

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Točno tako kaj si nazadnje napisal. Sprašujem se zakaj bi nekdo sploh moral vlagat? Ok razumem da imaš miljone in miljone ampak če imaš keš si prvo reši svoj bivanjski problem (torej kupi hišo ali stanovanje kjer boš lastnik). Ko imaš to urejeno pa investiraš vase ter v luksuz v kolikor imaš takšna sredstva. V kolikor ti denar redno priteka ne vidim težave. Zakaj bi se obremenjeval? Idi na potovanje, uživaj...