Jaz grem tudi po S klaso, ko bo 20.000€ max, če ne pač neCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
kupil ga bom ko bo cena normalna in izdelku primerna, torej cca 200 € max, če ne pač ne
Se pravi, bova z leti oba prišla do željenega...
Jaz grem tudi po S klaso, ko bo 20.000€ max, če ne pač neCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
kupil ga bom ko bo cena normalna in izdelku primerna, torej cca 200 € max, če ne pač ne
Citat:
Uporabnik iFan pravi:
Baje je zgodba s antensko težavo taka. Že po prvih 10 izdelanih komadih so pri Applu ugotovili da gre za napako. Vendar proizvodnje niso mogli ustaviti takoj. Nato so izdelali novo serijo, kjer je bila napaka že blažje oblike, končno pa so je s tretjo serijo možno izgubiti le še za 1 črtico signala. Tako da so zdaj telefoni praktično 100%.
Na jabuku berem komentar slovenskega uporabnika, ki že ima iPhone 4... signala ne izgublja, pa kakorkoli ga stiska. Je celo zmočil prst za boljšo prevodnost, pa je padlo iz 5 na 4... jaka muda...Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Hecno nakljucje, da omenjas avto visjega razreda v iTemi. Morda bi bila boljsa primerjava bavarska sedmica, tista prva z gumbkom/sistemom iDrive ? Kolikor je meni znano, se je takrat zadeva obnesla priblizno toliko, kot tale antena v iTelefonu 4G (nekaj najbrz tudi zaradi nevajenosti voznikov na elektronske igracke)
Ne vem, kaj se toliko napenjate okoli iPhona? 100 ljudi, 100 okusov. Konec koncev imamo zato tako veliko izbiro različnih telefonov. In avtov... In bab... Pač si privoščiš tisto, kar ti je všeč (oziroma pri različnih ''artiklih'' tisto, kar ti je dosegljivo, kar si finančno lahko privoščiš ali akr si hoče privoščiti tebe...Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:
KSZ
Dobro nas peglajo, dobro !!! >500 EUR za polizdelek? LOL
Kar pa me zanima, je sledeče: zakaj bi potreboval tak telefon? Recimo, v čem je boljši od npr. Nokie E72? HTC Desirea? Res boljši?
Touch screen (E72 ga pač nima) je seveda precej boljši za WI-FI in pregledovanje slik, filmčkov ... toda WI-FI, GPS, etc. imajo vsi ...
Kaj torej naredi iPhona tako posebnega, da se zanj splača ruknit čez 500 EUR ??? Resnično sprašujem, ne zajebavam?
Morda bi v primeru, da me nekdo resnično prepriča, prešel na iPhone ... (kako v porastu so nicki na "i", LOOL). Ampak, zakaj že ???
P.s. pa nimam nič proti Applu, nikakor. Uporabljam iPod Touch .... ampak ... no, naj mi nekdo pove, zakaj (razen iz naslova zgoraj omenjenih stavkov) bi ga potreboval? Kaj ga naredi tako ZELO posebnega?
Citat:
KSZ
Kar pa me zanima, je sledeče: zakaj bi potreboval tak telefon? Recimo, v čem je boljši od npr. Nokie E72? HTC Desirea? Res boljši?
Touch screen (E72 ga pač nima) je seveda precej boljši za WI-FI in pregledovanje slik, filmčkov ... toda WI-FI, GPS, etc. imajo vsi ...
Kaj torej naredi iPhona tako posebnega, da se zanj splača ruknit čez 500 EUR ??? Resnično sprašujem, ne zajebavam?
Morda bi v primeru, da me nekdo resnično prepriča, prešel na iPhone ... (kako v porastu so nicki na "i", LOOL). Ampak, zakaj že ???
P.s. pa nimam nič proti Applu, nikakor. Uporabljam iPod Touch .... ampak ... no, naj mi nekdo pove, zakaj (razen iz naslova zgoraj omenjenih stavkov) bi ga potreboval? Kaj ga naredi tako ZELO posebnega?
Citat:
KSZ
Citat:
Uporabnik iRoK pravi:
Pravijo, da ko imaš enkrat iPhone, ga ne zamenjaš kar takoZanimivo je še to dejstvo, da sem tudi jaz še pred letom govoril čez Apple freake, zdaj pa niti ne razmišlam o drugem telefonu. Da ne boste razumeli narobe, ne hvalim ga kar tako, mene je pač prepričal.
Lp, Rok