Čudno ane, da prodajam pa še iskren sem. (tožite me) Kar jaz pljuvam čez njo so dejstva o N900 in vi uporabniki bi morali to najbolje vedeti. Ko je bil telefon polit z vodo in se ekran praktično niti prižgal ni, sem ga ocenil na 50 eur in je telefon non stop zvonil. Spet se vtikaš v nekaj, česar ne razumeš. Še enkrat, da bo končno mir, če bo treba, ti bom narisal: PRODAJAM, nisem pa nikjer rekel koliko hočem za njega. Če bo prišla prava ponudba, ga bom prodaj, če ne ga bom imel za rezervni disk ali pa bom z njim okrasil steno.
Telefonu ne fali nič izrednega, razen to, da nima garancije in, da se po mikrofonu bolj slabo sliši. Če ti je to vredno 22 eur in misliš, da bom prodal, se fino motiš. Koliko pa jaz mislim, da bom za to dobil, pa ti ne veš. In tukaj so ljudje, ki lahko take stvari sami popravijo in ne rabijo garancije, ampak poceni telefon in to jaz prodajam. Sem pa sigurno čuden, bolje bi bilo očitno, če bi ljudi probal kar nategnit - se pravi, naj skrijem dejstva, ki so del tega aparata? Hvala ne, sem pošten.
Smešno pa mi je tole sklepanje kako bom s HTCjem delal in kako ne bom znal jailbrejkat iPhone-a itd. Res, da sem zelo pozno začel uporabljati HTC, s TyTn-om, in sem totalni nevednež, pa zelo pozno sem prvič jaibrejkal iphone, kakšne dobre pol leta nazaj. Nikoli nisem rekel, da ga prodajam zato, ker ga je treba fleshat, ampak imam pač svoje razloge, ki meni močno ne odgovarjajo. Sploh pa nokia, kot sem že napisal, mene zaradi Teleraya ne bo več videla, pa zaradi mene lahko naredijo 150xboljši telefon kot je ta.