Te oddaje se tud sam spovnem oz. bol natančno sam najavo prispevka ker sem ga zamudil v celoti.. je pa blo govora o n900 pa o teleryu ce se ne motim. blo je pa na slo2 al slo1
Js sm mel določene probleme ko jih ti navajaš vse sem rešu z najnovejšo verzijo sw maemota 1.3 .
Glede servisa za BB v ind. coni v črnučah ti lahka rečem da sm z teskimi mukami dobu nov polnilc fon je bil s tar kake 3mesce...
pač bb ma svoj patent za menjavo na polnilcu usa /eu adapter pa se mi je zlomu on zatič ko ga fiksira - ma sj deloma sm bil tud sam kriv sam smo se zmenli
Glede servisa teleray ... mami je crknala n95 pač delala je občano se je ugašu učasih zmrznu display .. dobu nazaj celotno spredno stran + zadno ploščico ker je bla zlomlena pol po pol leta je spet crknala pa so mi dali komplet nov telefon. Do danes dela BP morn potrkat
Tud 2003 se spovnem n-gage nokia 2x na servis tretic sm dobu novega ...
negativno izkusno mam z Svemo ... ko mi je sonyericsson p910 neki brejku pa je bil mal popraskan navrh pa mi je neki sral da garancije ne vela ker ma mehanske poškodbe ... pa za tist telefon sm dal 100.000 jurjev so bli še tolarji takrat
mogoc nebi blo slabo ce bi dal plato od telefona v uv- kad pa da se orng prepuče če je res kje še kak kuršlus (kratek stik ) ostal not ...
drugac pa ce si kupu n900 pred parimi mesci si jo itak dobu poceni , js sm dal za njo 440e pred točno 1letom in 3dnevi