Citat:
Uporabnik iGE pravi:
22.4. podpisal pogodbo, vklop pa bo šele 4.5.Citat:
Uporabnik iGE pravi:
Danes prenesel številko iz M na Tuš(brezmejni 1000),seveda brez aneksov. Poročam ko vklopijo.
Stroški 10€ vklop, 5€ prenos številke.
Simobil sem že uporabljal službeno par let nazaj. Tuš je bil test, ker je ponudba res "ugodna".Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Preden spet rines v nove vecje stroske, raje vzemi eno predplacnisko kartico in z njo en dan eksperimentiraj (dokler pac ne pokuris tistih par evrov dobroimetja).
bom, za vsak slučajCitat:
Uporabnik Radirko pravi:
Na slabse najbrz sicer niso sli v nekaj letih, a dvomim da si ti takrat pri njih preizkusal HSPA (za kar imam obcutek, da ti gre tukaj). Vsekakor prej probaj
Ravno to mi ni jasno... jaz imam Mobitelovo in Tušmobilovo kartico. In na zelo veliko lokacijah kaže za Tušmobil boljši ali celo "poln" signal. Ampak skoraj vedno so rezultati pri Mobitelu s slabšim signalom boljši rezultati. In pri Tušmobilu se čist prevečkrat zgodi, da ob "polnem" signalu prenos podatkov sploh ne dela oz. preklopi na edge. Slučajno oddajajo s preveliko močjo in imajo zato več motenj v signalu ali kaj bi lahko povzročalo take težave? Glede na to, kako kvalitetno omrežje naj bi imeli (kvaliteta kao ni ekvivalentno s pokritostjo), se take stvari ne bi smele dogajat.Citat:
Uporabnik iGE pravi:
Priklopljen včeraj, sporočil o nedosegljivosti 3, prekinja prenos podatkov na UMTS, čeprav je signal poln.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Ravno to mi ni jasno... jaz imam Mobitelovo in Tušmobilovo kartico. In na zelo veliko lokacijah kaže za Tušmobil boljši ali celo "poln" signal. Ampak skoraj vedno so rezultati pri Mobitelu s slabšim signalom boljši rezultati. In pri Tušmobilu se čist prevečkrat zgodi, da ob "polnem" signalu prenos podatkov sploh ne dela oz. preklopi na edge. Slučajno oddajajo s preveliko močjo in imajo zato več motenj v signalu ali kaj bi lahko povzročalo take težave? Glede na to, kako kvalitetno omrežje naj bi imeli (kvaliteta kao ni ekvivalentno s pokritostjo), se take stvari ne bi smele dogajat.