Moj prehod iz Mobitela na Tušmobil

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Žal je to javni forum. Obstaja pa varijanta "ignoriraj" in je tvoja težava rešena;-)

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Jest: poglej kdaj so dali pakete ven pa potem komentiraj. Trend gre gor kar je edino pomembno, da začnejo pri Mobitelu in Simobilu malo razmišljat o zniževanju cen, ne pa vedno podražitvi. Kakorkoli Tušmobil je naredil novo revolucijo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Jest: poglej kdaj so dali pakete ven pa potem komentiraj. Trend gre gor kar je edino pomembno, da začnejo pri Mobitelu in Simobilu malo razmišljat o zniževanju cen, ne pa vedno podražitvi. Kakorkoli Tušmobil je naredil novo revolucijo.

Raje pocakaj na naslednje podatke (za Q1 2011)... Prevec se govori o tem, kaj BO in ne kaj JE! O tem, kaj BO, naj razgladbljajo Maruca, Danny in podobni
hysterical-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Vidim da se rad izmikaš odgovoru? a ko drugo ne da se mi brat cele teme..zato odgovori če maš čisto vest..
evil.gif

Vidim, da se izmikaš branju? Preberi... NE DA SE MI PONAVLJATI! Mogoče se boš česa naučil;-) Zahtevanje odgovora iz razloga, ker ti se kao ne da brati celotne teme in podtikanje občutka čiste vesti...pa kaj je z tabo??? Zakaj potem sodeluješ v tej temi?

Ta vprašanja bi tut tebi postavil ki si ti meni jih...Pa iskreno me ne zanima kaj je s tabo narobe..
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Je to možno, da se na paketu BREZ lahko vključi dodatne bonus pakete, znane iz ponudbe BREZMEJNI?
1147748-01032011655.jpg

Priponke

• 1147748-01032011655.jpg
    1147748-01032011655.jpg
    52 KB · Ogledi: 175

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
noup ne gre, Bonus gre samo na Brezmejne pakete
Ker mi namreč tuškabina ponuja to možnost pod "Moje storitve - > Dodatni paketi -> Bonus paketi".

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
probaj dokončat nakup in ti po vseh logiki nebi smelo pustiti...

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Evo zdaj sem se dokončno odločil, z mobitela bom šel na tušmobil (naročnina - brezmejni) mobitel pa bom kupil prek matere pri mobitelu (rajši bi kupil pri simobilu, samo noben pri nas nima simobila, ker so cenejši telefoni). Samo se še odločam kateri telefon bom vzel. Ali bom vzel telefon (samo) za telefonirat (samsung champ) ali pa bom vzel telefon za kaj več (samsung galaxy 3). Nekaj me še zanima, pri galaxyju, ki ima navigacijo, ali se da samo preko neta (internet ali wifi) ali se da še kako drugače (brezplačno) uporabljati?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik vosela pravi:
Evo zdaj sem se dokončno odločil, z mobitela bom šel na tušmobil (naročnina - brezmejni) mobitel pa bom kupil prek matere pri mobitelu (rajši bi kupil pri simobilu, samo noben pri nas nima simobila, ker so cenejši telefoni). Samo se še odločam kateri telefon bom vzel. Ali bom vzel telefon (samo) za telefonirat (samsung champ) ali pa bom vzel telefon za kaj več (samsung galaxy 3). Nekaj me še zanima, pri galaxyju, ki ima navigacijo, ali se da samo preko neta (internet ali wifi) ali se da še kako drugače (brezplačno) uporabljati?

Ne spreglej še;

"DO 30.4. DODAMO ŠE 20 GB PRENOSA PODATKOV! Vsi, ki boste do 30. 4. 2011 sklenili naročniško razmerje za izbrani BREZMEJNI MULTIPAKET in izbrali ponudbo mobilni telefon + USB modem, boste prejeli še dodatnih 20 GB prenosa podatkov v omrežju Tušmobil za brezskrbno surfanje po internetu. Prenos podatkov vam bomo naložili na SIM kartico za mobilni internet, porabili pa ga boste lahko v treh mesecih. "

Zato ti je morda bolje, da vzameš Multipaket Brezmejni, ob enem če skleneš do 30.4.2011 lahko vzameš še kakšno SIM več, brez dodatne naročnine 2 €
wink-1.gif

Glede cene telefonov, pa se poigraj mal s kalkulatorjem, izbereš si paket, desno preveriš višino ugodnosti, potem spodaj si izbereš telefone, ter določiš katero višino ugodnosti za posamezni telefon boš koristil, zg. desno pa se ti prikazuje kolikšno ugodnost še imaš, tako da lahko vzameš celo po dva, tri telefona odvisno od .št. SIM ter ugodnosti ter koliko si max pripravljen dati še za posamezen telefon, sam se igraš s ceno znotraj ponujene ugodnosti
wink-1.gif
.

KLIK

Lp.

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Kateri telefon primerljiv galaxyju 3 ima brezplačno navigacijo? Ali se da z interneta dobit brezplačno za galaxyja? Vem da ene Nokie imajo brezplačno, za samsung pa nevem.

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
definitivno vzemi prej Galaxy-a. Champ je za "stare mame". Kateri paket boš izbral?

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Brezmejnih 200 bom vzel, ker dosti ne telefoniram, vendar mi je fajn, ker lahko kličem v vsa omrežja. Ja, za telefon pa še vedno nisem prepričan...zdaj sem res mislil vzet galaxija samo vidim da navigacija ni brezplačna, potem mi pa telefon skoraj nič ne velja

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
kakor je meni znano daš kamot iGo na android ki je free (mal strica google vpraši)...

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Pa ma kdo ta telefon? Kako dela navigacija, teče lepo ali šteka? Ali na kakem drugem telefonu (istega cenovnega razreda - okog 100 evrov) dela boljše?

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Komaj čakam poročilo zadnjega četrtletja, da vidim če so napredovali s temi paketi Brezmejni in vezavo več naročnikov na en paket. Mislim da bo trend ponovno šel navzgor, kar je za uporabnike najbolj pomembno, da imamo tri konkurenčne ponudnike s približno enakimi tržnimi deleži, kar pomeni da bo najboljši tisti, ki bo imel najboljšo kakovost za najnižjo ceno, čemur je Tušmobil še najbližje.

Od kod tebi podatek o enakih tržnih deležih???? Mobitel ima ca 1,2 mio uporabnikov, Simobil cca 600.000 in Tušmobil ca 200.000. Sicer bi bilo lepo, da bi bili vsaj približno enako močni, vendar tega ni pričakovati. In bojim se, da bo Tušmobil dejansko odstreljen. Problem je pač v tem, ker je prišel tretji (Vega) in kot tak dobil manši delež, fiksni stroški pa so ne glede na delež precej primerljivi. Slovenija je majhna... enostavno ni prostora za tri enakovredne operaterje.

nahrung002.gif

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Kako je danes pri mobitelu, a so telefoni še vedno zaklenjeni ali so odklenjeni? Ker nameravam kupiti telefon pri mobitelu, pa bom verjetno dal kar odklenit. Kolko pa je cena za odklep?