Moj prehod iz Mobitela na Tušmobil

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Z vsemi poskeniranimi papirji se obrni na Apek. Tudi dopisovanja po e-posti, ce si si seveda dopisoval, prilozi.
Lp

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik halo007 pravi:
Evo, še uradno potrjeno, da je TUŠmobil nategator
smile-1.gif

http://www.spletmnenj.si/objava/odkrite-skrivnosti-tusmobilove-ponudbe

Jst upam, da boste propadli še pred potekom moje pogodbe. No saj ste res na dobri poti
smile-1.gif
Haha, se je malo poslabšalo??? Tušmobil je čisto na drugi poti, daleč od propada. seveda se pa taki ****** kot si ti, želijo drugače. Pa ne gre in ne gre...

Nazadnje uredil moderator:

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Komaj čakam poročilo zadnjega četrtletja, da vidim če so napredovali s temi paketi Brezmejni in vezavo več naročnikov na en paket. Mislim da bo trend ponovno šel navzgor, kar je za uporabnike najbolj pomembno, da imamo tri konkurenčne ponudnike s približno enakimi tržnimi deleži, kar pomeni da bo najboljši tisti, ki bo imel najboljšo kakovost za najnižjo ceno, čemur je Tušmobil še najbližje.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Komaj čakam poročilo zadnjega četrtletja, da vidim če so napredovali s temi paketi Brezmejni in vezavo več naročnikov na en paket. Mislim da bo trend ponovno šel navzgor, kar je za uporabnike najbolj pomembno, da imamo tri konkurenčne ponudnike s približno enakimi tržnimi deleži, kar pomeni da bo najboljši tisti, ki bo imel najboljšo kakovost za najnižjo ceno, čemur je Tušmobil še najbližje.

Pri 4. četrletju morda še ne bo takšna razlika, glede na to, da so se novi paketi začeli ponujati v začetku decembra
wink-1.gif
, prvo četrletje letošnjega leta, pa bo povsej verjetnost zelo zanimivo za pogledat.

Lp.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pa potem drugo četrtletje tega leta, po preiskavah s strani kriminalistov na družbi Tušmobil
smile-1.gif

Zaupanje uporabnikov pa take fore.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a je pri @m tud padu zaupanje zarad hišne preiskave, ki jo je imel lansko leto - vrjetno ni tko da b b b b
wink-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Oni so v skladu z nacionalnim interesom, zato ne šteje. Pa tale S! korupcija tudi ne:
http://www.finance.si/302799/Brankovi%E8-za-darilo-na-ogled-tekme-v-Kitzb%FChelu

Po razpisu je korupcija? Prej bi rekel, da se tako s strankami dela in je to pravzaprav skrb za stranke.

Tudi novinarji kdaj kaj dobijo, kar za Tušmobil ne morem reči ...

Kar se tiče upada ugleda malo pretiravam, to bo tako ali tako pozabljeno kmalu, tudi sam v slovenskih lokalih z veliko izbiro piva, torej med dvema blagovnima znamkama, izberem Laško, ne glede na lastnikove posle ...

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Oni so v skladu z nacionalnim interesom, zato ne šteje. Pa tale S! korupcija tudi ne:
http://www.finance.si/302799/Brankovi%E8-za-darilo-na-ogled-tekme-v-Kitzb%FChelu

Po razpisu je korupcija? Prej bi rekel, da se tako s strankami dela in je to pravzaprav skrb za stranke.

Tudi novinarji kdaj kaj dobijo, kar za Tušmobil ne morem reči ...

Kar se tiče upada ugleda malo pretiravam, to bo tako ali tako pozabljeno kmalu, tudi sam v slovenskih lokalih z veliko izbiro piva, torej med dvema blagovnima znamkama, izberem Laško, ne glede na lastnikove posle ...

Kdo je pa rekel da je pa Mirko komu kaj dal pred razpisom? Če je sploh dal... To so za zdaj po mojem sama natolcevanja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:

Vezave vec narocnikov na en paket sele BODO predstavili (ce bodo)... Zaenkrat je samo v ponudbi za Valentinovo...

Ocitno pa ti paketi se prinesli nekega napredka... Celo nasprotno ... Edino pri predplacnikih je porast v zadnjem cetrtletju 2010 ...

http://www.apek.si/datoteke/File/2010/TK/cetrtletno_porocilo_Q4_2010.pdf

20110217-xj1xjy48qe13i4jhawsm7u9nsc.jpg

20110217-q1i7tskhrcjp1rg1dsamc8w6yd.jpg

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Vidim da se rad izmikaš odgovoru? a ko drugo ne da se mi brat cele teme..zato odgovori če maš čisto vest..
evil.gif

Vidim, da se izmikaš branju? Preberi... NE DA SE MI PONAVLJATI! Mogoče se boš česa naučil;-) Zahtevanje odgovora iz razloga, ker ti se kao ne da brati celotne teme in podtikanje občutka čiste vesti...pa kaj je z tabo??? Zakaj potem sodeluješ v tej temi?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Prosim, če si lahko ustvarite svojo temo za razna prepucavanja. Sam bi želel to temu uporabljati za lastna vprašanja glede storitev tušmobila, glede na to da sem nov uporabnik.

Imam vprašanje glede vklopa "tušmobil1GB" za 5,00 EUR, pri paketu BREZ. Zanima me, ali je z vklopom te dodatne storitve preko USSD ukaznega niza "*121*2*9*1# in tipka za klicanje" storitev trajno vklopljena (do izklopa na zahtevo) ali jo moram vsak mesec znova vklopiti?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Hvala! Dodatno sem si preko *121# izklopil še MMS-e in prenos podatkov v omrežju Mobitel. Sedaj moram še samo izbrskati, kako izklopiti prenos v tujini, ker se nahajm blizu meje in ne želim kakšnih presenečenj z računi za prenos podatkov.
smile-1.gif