Malo pretiravaš. 'Avto pospeši'..menda ja veš kdaj ti je dal v ler in pritisneš zavoro (predno začne pridobivati na hitrosti)..? (ob poledici bo elektronika boljše delovala če motor ni sklopljen s kolesi).Najbolj nadležno je pri vožnji navzdol, ko menjalnik vrže v nulo in avto pospeši. Zna biti celo nevarno ob kakšni poledici ko ti tik pred ovinkom avto nepričakovano pospeši. Jaz sem dal to bedasto lastnost prekodirat MTL ju in sedaj menjalnik to počne samo v eco mode.
Pri normalni vožnji po ravnini niti ne opaziš. Pospeši pa v trenutku ko vrže v ler in motor preneha zavirat in pa ravno toliko da je čuden občutek (avto malenkost cukne) ko se pelješ pri neki srednji brzini po klancu navzdol recimo 80km/h in če pelješ nekomu za ritjo moraš nepričakovano zavirat... zame zelo nadležno ker se avto obnaša nepričakovano. Če hočem to funkcijo da mi nonstop meče v ler pač zdaj dam ECO mode.Malo pretiravaš. 'Avto pospeši'..menda ja veš kdaj ti je dal v ler in pritisneš zavoro (predno začne pridobivati na hitrosti)..? (ob poledici bo elektronika boljše delovala če motor ni sklopljen s kolesi).
...meni osebno je tole nekaj boljšega, da so to naumili pri samodejnih menjalnikih..kje, da bi dal izklapljat...
Imas tudi avtomatske avtopralnice, kjer moras dati v P, saj se ne premika avto, pac pa krtace grejo okoli avta.Se mi je zdelo ja, saj v avtomatski avtopralnici ni druge opcije kot uporaba N-ja. Samo 2x letno pereš avto? Zanimivo. Se tako malo voziš ali se pač rad voziš z umazanim avtom oz. se ne obremenjuješ z zunanjostjo vozila? Samo vprašam, vem, da je to povsem tvoja stvar/odločitev.
Vsak teden novo razočaranje: Alteraši poznajo avtomatske pralnice. Hm. Jaz nimam 500KM avta za 100 jurčkov, pa ne poznam avtomatskih pralnic, ker doma perem avto, saj sem klošar po merilih Alterja.
Sem mislil, da pravi Alteraš cukne ključ od mrcine na mizo zaposlenemu v high end ročni avtopralnici in medtem, ko se avto uštima, on še lubico lepo pošlihta.
Ne vem, če bom danes spal, ker to je pa že preveč. Sem mislil, da je elita tu na forumu, pa vidim, da smo sami klošarji.
Saj vem da se zajebavaš... Ampak.Dec..za z 100 jurjev+ vrednim avtom nimaš kaj delat v avtopralnici.
Poliranje + keramični premaz, potem pa pranje doma.
to si ti misliš, v realnosti bi pa naredil isto, kot 3/4 ostalih slovencev, ko nabavi avto za 100 jurjev: razmišljal bi, kje boš staknil čim cenejše zimske gume zanj
Saj vem da se zajebavaš... Ampak.
Če bi že dal 100k za avto, bi bila zadnja stvar za razmišljat, kje ga bom pral... Ali pa se sekiral ako dobi kako štrafno od krtače v avtopralnici za siromake.
Najverjetneje pa bi mi ga prale npr. tri prikupne mladenke, po možnosti v kopalkah
žena me je prepričala, da rabimo vrtnarja, čeprav sploh nimamo vrta. tako da mislim, da tiste tri mladenke ne bodo problemEh... Eni nismo tako intimni s plehom
Bolj kot gume bi bil problem ženi razložit kaj une tri delajo okoli avta
Minerva, Atlas ipd.to si ti misliš, v realnosti bi pa naredil isto, kot 3/4 ostalih slovencev, ko nabavi avto za 100 jurjev: razmišljal bi, kje boš staknil čim cenejše zimske gume zanj
Minerva, Atlas ipd.
Polno 19 col in gor kompletov je z temi kitajskimi gumami