MINIX NEO X8-H

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
V dnevni imam zdaj WD TV Live player, priklopljen na TV in en utp kabel vezan na T2 vmesnik. Wifi mreža je tudi.

Zanima me, ali bi lahko na Minix vezal zunanji disk in instaliral gor torren klienta? Dal bi en switch za utp kabel, enega na T2 vmesnik, enega na Minix-a. Delajo torrenti? Kakšna je hitrost prenosa? (imam 100/10 linijo). Kakšna je kvaliteta predvajanja glede na WD TV? Gre se mi predvsem za gledanje filmov in da nebi imel kopiranja... Zdaj pač "potegnem" film in kopiram na disk pa potem na player...

mogoče kakšna druga ideja?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
948
91
28
Ljubljana
Ne vem zakaj ne bi delalo, če priključiš zunanji disk na Minx? Saj zato pa furamo Android.

Imam pa jaz še malo bolje zvezano: 2TB disk vključen direktno v router na katerem laufa DD WRT, na njem pa optware kot je Transmission. Preko telefona s programom Transdroid nalagam torrente direktno na disk, od tam pa so vsebine na voljo vsemu v domačem omrežju.
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
niti sanja se mi ne kako imaš sedaj zvezane utp kable in kako bi rad imel v prihodnje zvezane utp kable.
lepo počas napiši, ker hitro ne znam brat;)

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Pol ga pa instaliraj na računalnik. Meni drugače tudi nikoli plugin za podnapisi.net ni nič našel.

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Pozdrav !

Še jaz bi imel vprašanje glede tega Minix-a. A je možno na njem kako predvati DVD in Blu Ray? Mislim tako, da sta na disku mapi z BR ali DVD vsebino. Meni nikakor ne uspe.

Hvala

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
preko kodi-ja se seveda da.
samo v tem programu ti ne vidiš map, kot jih vidiš sedaj.
ti samo vidiš slikco od filma in klikneš play in to je vsa umetnost.

lahko se pa tudi hecaš z mapcami in datotekami, samo ne vem zakaj bi to počel...

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Saj to je pri meni težava. Ne vidim niti map niti slikce od filma oz. DVD-ja.

LP

Podobne teme