MINIX NEO X8-H

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Oz. naj počakamo na novo različico Mobie, če bo kaj drugače.
wink-1.gif
Hm, kaj pa ce dajo na razpolago (online) prejšnjo, delujočo, verzijo Mobie in si jo pol "ročno" poinstaliramo?
A se to da?

Js ne vem, nisn poznavalc tega okolja.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Zadeva ni vredna svojega denarja, osebno sem vzel Mx III, ima isto 802 chipset špila vse v 0 , rom si sam popraviš če ni kej ok, 1a za 70EU s ptt , X8 je nateg za 150EU lol

22. jul 2007
13.394
1.648
113
124
Kako je z lovljenjem wi-fi-ja?
Naredi kakšen printscreen z wi-fi analyzerjem.
Ali ima tudi ta hdmi-cec?

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Bastard
osebno sem vzel Mx III, ima isto 802 chipset špila vse v 0 , rom si sam popraviš če ni kej ok, 1a za 70EU s ptt

In kje je to za kupit?
Vbitsvu bi rabu nekaj da špila MobiaTV gor in da je cim cenej pa da je simple za upravljat (jst prklopim, nastavim,....tastari pa pol sam prtiskajo na daljinca, na Minix so se navadli)

I

Izbrisan uporabnik 474

Add-on za Kodi je Genesis. Deluje na Androidu. Drugače pa je skupek uporabnih add-onov za Live stream Fusion. Je ne Genesisovi strani tutorial, kako se nastavi Kodi.

Sem ravno pogledal Taken 3, BP na 1080p. Priporočam

I

Izbrisan uporabnik 474

Isto kot pri ostalih (opensubtitles, podnapisi.net). Jaz imam sicer add-on ki v primeru da film nima podnapisov, odpre okno in pobrska za podnapisi po nastavljenih bazah. Za iskanje pa uporabi isti add-on ki se uporablja pri normalnih podnapisih...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Jst sem si dodal dodatek 1channel, ki sicer najde kup filmov...
Samo ne veš pa v kaki kvaliteti je film, pa če ga boš sploh lahko gledal, ker ponudit potem en kup serverjev in predno najdeš delujočga te že mal mine.
Kak nasvet kako rešit to ali pa za kak drug addon??

I

Izbrisan uporabnik 474

Genesis ima več sekcij, med njimi so tudi HD Movies. Nato ti ponudi listo stream serverjev, kjer je zraven kvaliteta. Lahko piše 1080, 720, HS, SD ali CAM (te sem do sedaj zaledil). Velika večina filmov (tudi če so recimo 1080) ima stereo zvok, kar je zame en velik minus, čeprav sem zaledil nekaj filmov, ki so imeli 5.1.
Sam sicer imam zbirko filmov in serijh na dveh zunanjih diskih, vse v HD in najmanj 5.1. Genesis pa mi je dobra alternativa za kakšen film, ki je tak na hitro za pogledat in pozabit. Dobri filmi pa gredo v zbirko...

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne vem.. Jaz imam MINIX neo X8-H. Čeprav je teh box-ov veliko po bolj ugodnih cenah, sem raje dal par € več že zaradi podpore, ki je pri Minixu res vrhunska.

Seveda to ne pomeni, da drugi ne delujejo tako dobro ali celo bolje...

Podobne teme