MINIX NEO X8-H

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
aha, ok thnx. ja točno tudi 5.1 zvok je problem ja.
bom še to dodal, za kako lahko komedijo pred spanjem bo mogoče dober:))

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
torej tale MX III TV je zanimiva zadeva?
Zalo zanimiv
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Jaz tud pojma nimam. Blo bi pa fajn.

no,sn mal guglov na temo starih/prejsnjih verzij Mobie in naletim na tole
odinstaliram trenutno, nedelujoco, verzijo, instaliram to iz linka in dela iz prve

poskusi in porocaj
Hvala ti za tole! Dela!
cheer.gif

Clancy

Majstr
20. avg 2007
821
394
63
Kako pa kaj pri teh zadevah lovi WiFi? Vidim, da nimajo antene, ali sem pa malo zadaj in jo imajo vgrajeno?

Tale MX III ima že Air Mouse zraven?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
A si poskuso z nadgradnjo, al vedno izberess preklici k se izpise obvestilo, da je na voljo novejsa razlicica?

Zaenkrat sem vedno preklical. Bom pa enkrat probal nadgradit.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Nič ne naredi. En error se izpiše. Itak spet nebi delalo, če bi jo posodobilo. Tako da bom zaenkrat kar na tej verziji ostal. Oz. jo bom mel shranjeno na usb ključku.
smile-1.gif

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Wifi vleče brez zunanje antene solidno ne pa odlično, nima airmouse zraven , kupiš posebej za 10eu

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Imam vprašanje glede voyota in planet televizija.
Kako lahko omenjeni zadevi uporabljam na MINIX neo x8-h?
Pri voyotu imam težavo, da ne morem pritisniti play na izbrano serijo/video.
Pri planet tv se pa ustavi na prvem zaslonu, kjer imamš možnost 4 izbir, vendar le te ne morem izbrati.
Se zadeva lahko reši preko katerega android remota, ker z osnovnim remotom ne moreš izbrati.
Zgleda bo potrebno tuch-TV kupit.

I

Izbrisan uporabnik 474

Drugače pa MINIX podpira Google remote (vklopiš v MINIX nastavitvah) in na Androida naložiš program Google remote (dosegljiv na Minixovi strani) in lahko potem telefon uporabljaš za ves nadzor nad Minix-om. Sam uporabljam tale AirMouse za navigacijo, Google remote pa za vnos teksta...

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Drugače pa MINIX podpira Google remote (vklopiš v MINIX nastavitvah) in na Androida naložiš program Google remote (dosegljiv na Minixovi strani) in lahko potem telefon uporabljaš za ves nadzor nad Minix-om. Sam uporabljam tale AirMouse za navigacijo, Google remote pa za vnos teksta...
Kako pa namestim na telefon, sem potegnil dol apk pa mi napiše Datoteke ni mogoče odpreti.
Neo M1 pa ni bilo priloženega

I

Izbrisan uporabnik 474

Na forumih jo ful hvalijo, natančnost bistveno boljša kot pri M1 (čeprav moram priznat, da sam z M1 nimam problemov). Sem pa ravnokar naročil A2 (zaradi tipkovnice), tak da je technoshop več nima na zalogi :p

Podobne teme