MINIX NEO X8-H

I

Izbrisan uporabnik #488

Danes za hec probam na svojem plus modelu d3go

Aplikacija sicer dela, le pri videu je samo zvok, brez slike.

V nastavitvah ne moreš nič, ker ni nič.

Je to spet šalabajzarija Telemacha al kje je feler?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Kolikor je meni znano, uporablja Telemach v d3go aplikaciji komponento za predvajanje od zunanjega izvajalca (ta je potrebna za podporo ŽNJ različnih android verzij). Ta komponenta privzeto poskuša uporabiti strojno pospeševanje... toda, ker fragmentacija Androida presega vse meje razuma, je praktično nemogoče na vseh napravah zagotoviti pravilno delovanje. In v tvojem primeru zvok predvaja (ker ga softwaresko dekodira), slika je pa črna, ker HW dekoder za video ne deluje tako, kot bi moral. Lahko jim javiš... ampak ne pričakuj hitrega popravka.

Tako da ja... lahko temu rečeš "šalabajzerstvo Telemacha", čeprav niso sami krivi...

dax

Majstr
22. maj 2012
882
1.919
93
Snecer, jaz mam isti problem, odkar sem minix-a posodobil na novejši FW. Samo zvok, brez slike. Prej, na starem FW je delalo vse ok. Po moje je to težava minixa.
LP

resnica

Majstr
9. feb 2013
518
523
93
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ali komu dela plugin od podnapisi.net? Meni ne najde nobenega podnapisa....

PS: Če bi kdo želel imeti DTS HD-MA in TRUE HD na minixu, je baje fix, ki ga je pripravila tretja družba. POsebna verzija XBMC, plačljiva seveda...

http://www.vidon.me/vidon_xbmc.htm

Malo sem se poigral. Meni Podnapisi.net delujejo normalno, če se odlogiram. Poizkusi in poročaj

Podobne teme