MINIX NEO X8-H

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Evo, factory reset sem naredil, pa zadeva še vedno ne špila. RTV 4D pa normalno predvaja video. Bom vsaj lahko odmeve gledal za lahko noč.
tongue-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Nisem nic stuhtal. Mora bit v aplikaciji problem. A so kaj posodabljal zadnje dni?
A xbmc ti normalno dela?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Pomoje so, na google play pravjo updated on 28.01.2015.

Tut komentarji so, da zdej pa deluje na androidu 5.0

Mam pa pr men obcutek, da je tv shema lepsa, bolj ostra slika in pomoje so neki posodabljal v tej smeri.

XBMC dela, se clo cinestar hr je nazaj

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
A si kaj stuhtal, kaj bi blo narobe? Na supportu so mi rekli, naj v Google play pogledam za novejšo različico apk.
wink-1.gif
Itak imam vse posodobljen.

Sem pa tudi sam opazil, da je shema dosti bolj ostra. Sam ku*c, če pol slike ni.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
zal se nc uporabnega
frown-1.gif

vsake tolko ko mam cas mal poguglam in preletim forume/diskusije o minixu.
sem nekje zasledil, da je podobna tezava z BBC iplayerjem, torej zvok je slike pa ni. Ugotavljajo, da naj bi bila tezava v minixovem firmware-ju, ampak se nobeden posebej ne ukvarja s tem, ker je na voljo tudi kot XBMX add-on in tam baje deluje pa se slika naj bi bila lepsa.

nisn pa probu z nadgradnjo oz. z 003 firmware, nimam niti se 002

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Sem pa tudi sam opazil, da je shema dosti bolj ostra. Sam ku*c, če pol slike ni.

a prej, ko je bla tv shema manj ostra ti je pa delovalo?
oz. se ti je ta tezava pojavlja "cez noc" brez da bi kaj posebnega nadgrajeval/spreminjal nastavitve,....?

ker men se je to pojavlo iz "vceri na danes" brez da bi kja spreminjal, ker ko si ti prvic omenil to tezavo je men vse delalo, par dni kasneje pa enako kot pr teb.
frown-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Tud pri meni je blo iz včeraj na danes. Do takrat je vse delalo normalno. V tistem dnevu se Minix pomoje ni nič posodabljal, verjetno se je Mobia apk.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Sva zdaj malo chatala z nekim Rokom iz Amisa, pa pravi da še nihče ni prijavil take napake. Pravi naj se probava malo poigrati z nastavitvami slike. Oz. naj počakamo na novo različico Mobie, če bo kaj drugače.
wink-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Hvala,
sj pol najbrz nima smisla jim tezit

sicer sn se jst z nastavitvami "igral" ze nickolikokrat, nastavu vse mozne kvalitete, pa brez videa in nazaj, pa gumbe na daljincu naprej, nazaj, pavza,...ni da ni,...
uf-1.gif

pa kabel prkljucu pa wi-fi nazaj,...

a se ve kdaj bo nova verzija Mobie?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Kaj pa 003 firmware si ze probal, ce s tem pa deluje?

Danes sem preko FOTA upgrejdal, hitro šlo skozi, par minut.

Kaj pa naj ne bi delalo?

Imam sicer 8H+ model

I

Izbrisan uporabnik #488

To moraš biti amis naročnik al lahko probam kar tak

Podobne teme