Mini Cooper S (divjanje po slovenskih cestah)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Fanta so našli. In ga je odneslo točno na 4.25min na tem posnetku (desni ovinek) Kot se vidi, tam je malo neravnin. Še tale mini poskoči, pa ni katerokoli podvozje gor, ampak TOP. Sej mogoče je sedaj že popravljeno, ker bog si ga vedi koliko je tale posnetek star. In seveda, potem fant brez pameti, v dežju, s kakšnim starim podvozjem ali pa ultra super duper trdimi amortizerji (on je seveda mislil, kako bo to sedaj držalo). En kuceljčk in hop, gre po svoje. Sicer nikoli ne bomo vedeli kaj je bilo. Mogoče mu je pa srna skočila ne cesto. Dejstvo pa je, da je bilo prekleto hitro, če je priletel s sprednjim delom v steno potem je pa itak sledil katapult, ker je najbrž imel kolesa močno obrnjena v desno. Tam je asfalt grob in tudi v dežju prekleto drži.
cool-1.gif

Tudi sam sem 1x snemal tole ravnino in naprej, v dežju. In pred tem ovinkom je polno stoječe vode. Ne da se mi iskat posnetka.

To piskanje je kompresorček, kateri že takrat najbrž ni filal serijsko, ampak eno mejčkeno več. Fant si sam rihta avto in tudi izdeluje kose, ker se pač ne dobi dosti dobrega in kvalitetnega za minije.
shocked-1.gif
Skratka, kapo dol. Se pa strinjam, da tako se ne dela.

Hm, pa če ti nisi glih Fisherja opisal, pol pa res ne vem.... Sej je delal ene jermene za Minija al kaj že včasih?

Drugač pa si omenjal papke stare: danes vozim za enmu, 20kmh btc, pripelje do rondoja, čaka, čaka, čaka (vseskozi lepo prazno in fraj), potem pa grdo izsili enga, speljal pa je tak da je tist twingo kar cuknu - mu je očitno spodrsnilo pedalo sklopke k so gume zacvilile...
13.gif

Že, ampak pri 20km/h oz. celo na mestu je precej manj škode, kot pri 160km/h po ovinkih po nasprotnem pasu.

Teh počasnel je v Ljubljani na vsakih 200 metrov. Sem se praktično že navadil.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Tisti ovinek pa je bil in je še vedno najbolj zafrknjen del te trase, včasih še po suhem nisi mogel it 90 ker je asfalt drsel. So potem preplastili in malce poravnali ovinek, dali so res tudi ekstra grob (dirkaški) asfalt. Sedaj se da it normalno (oprijem) je pa res da ovinek visi, je na koncu precej dolge ravnine, na drugi strani pa je nepregleden kucelj. Levo je skalnata stena, desno pa par dreves in 10-20m nižje Soča. Izvrstna kombinacija za pobiranje krvnega davka.

Ma za 50 metrov ograje pa še niso zbrali (na posnetku 4,25-4,26)
bonk.gif

Vem za dva, ki sta šla po tisti strmini v Sočo brez avta.
Prvega je zavrtelo z avtom in se na srečo ustavil na vrhu. Ko je stopil iz avta je šel po riti do vode - adijo kolki,...
Drugi se je ponoči ustavil, da bi odtočil in je ravno tako šel adijo.
Drugače pa ima ta odsek okoli 1.novembra javno razsvetljavo iz sveč.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Že, ampak pri 20km/h oz. celo na mestu je precej manj škode, kot pri 160km/h po ovinkih po nasprotnem pasu.

Vidim, da se še nisi vozil ponoči. Poizkusi. Samo ne po prestolnici, kjer so javne luči in ravnina.
wink-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Dobro veš, da se mu je brat ubil na cesti, pa še vedno ga špona.

Jaz nič ne vem, da ima brata, sestro, poročen, ločen, samohranilec,... Sem ga spoznal že leta nazaj in prišel letos spet v kontakt z njim. Sploh nisem vedel, da je šel tako daleč s tem minijem. Bom ga vpračal glede brata ( če bom mel jajca, so to le delikatne zadeve ), ampak močno sumim, da se ti je on nekje zameril, kot se je že veliko ljudem, ker je predober (tako pač je v tej naši bedni sloveniji) In s tem, ko si omenil, da se mu je brat ubil, ko je norel, si najbrž dreznil v sračje gnezdo. Nebi jaz več pisal na tvojem mestu o tem, če drugega ne, zaradi spoštovanja do pokojnega.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lej. Dirkanje je za na proge, ne ceste. Simple as that.

Potem pa naslednji to napiš, ne neki nabijat v tri dni, ko nima tista vožnja ponoči po nasprotnem pasu nobene veze z varnostjo. Spravil bi lahko samo sebe, tistega prijatelja (ki si je sam kriv, če je šel zraven) in kakšno žival. Ja.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lej. Dirkanje je za na proge, ne ceste. Simple as that.

Potem pa naslednji to napiš, ne neki nabijat v tri dni, ko nima tista vožnja ponoči po nasprotnem pasu nobene veze z varnostjo. Spravil bi lahko samo sebe, tistega prijatelja (ki si je sam kriv, če je šel zraven) in kakšno žival. Ja.

Polek tega pa še to isto traso tam vozi dnevno x motoristov, ki stavim da gredo tudi 100kmh hitreje od tega modela...

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:

Jaz nič ne vem, da ima brata, sestro, poročen, ločen, samohranilec,... Sem ga spoznal že leta nazaj in prišel letos spet v kontakt z njim. Sploh nisem vedel, da je šel tako daleč s tem minijem. Bom ga vpračal glede brata ( če bom mel jajca, so to le delikatne zadeve ), ampak močno sumim, da se ti je on nekje zameril, kot se je že veliko ljudem, ker je predober (tako pač je v tej naši bedni sloveniji) In s tem, ko si omenil, da se mu je brat ubil, ko je norel, si najbrž dreznil v sračje gnezdo. Nebi jaz več pisal na tvojem mestu o tem, če drugega ne, zaradi spoštovanja do pokojnega.

Sam ena replika glede na to, da je predober.... Niti približno ni.... ampak je navaden neodgovoren tišač, ki se iživlja na cestah... Itak, pa dokler ne bo enga s sabo odnesel (pa močno upam, da se to ne bo zgodilo), se 3/4 tukajšnjih wana bee racerjev strinja z njim.. in to je zaskrbljujoče... da ga velika večina podpira pri tem oz. se vam zdi tako divjanje po cesti čist OK.... Žalostno.....

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:

Ni se mi zameril, daleč od tega..... Škoda se mi zid, da ga pamet ni srečala. Ko sem sedaj malo pobrskal po interentu, je fante priden in počasi in vztrajno leze naprej z delom. Zato mi je še bolj škoda, da ga špona po cestah.

Brata sem poznal, to je vse kar bom napisal. On in drugi "dirkači", ki so odšli na drugo stran na teh cestah, ki sem jih poznal so bili tudi fajn desci, ampak to je blo pseeda 10-15 let nazaj, pa eni še kar šponajo po cestah. ne vem, kkako ne dojamejo, da jim matilda v rt skače.

Kar se pa tiče sračjega gnezda....... Kdo dreza jaz, ki sem samo omenil pokojnega ali Nobody, ki na forum prilepi provokativen filmček ?!

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Tisti, ki zagovarjate takšne kretene si zamislite samo to, da sta na nasproti vozečem pasu vi z vašimi dragimi.

Upam, da bo policija tole videla in izsledila "profija" ter mu dala "nagrado".

[censored] zarukan, enkrat boš enega ubil zaradi tvojega "frajerišanja"
10.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.152
113
tule maš ene 5 takih pacijentov, ki jim je višek dogajanja u lajfu tišanje gasa po lokalnih cestah...

kolega ima trenutno najboljši čas na europarku v kartih (sicer se je sezona prav te dni začela), pa mislim da v lajfu še ni stistnil preko 180 km/h in to na AC, po lokalnih verjetno tudi v zivljenju samo parkrat mogoče preko omejitve, pa je ima že zelo dolgo izpit (pa verjetno je vozil tudi ene 5 različnih avtov v zivljenju (pa še to same jajce).
pa ga pejte naprat zdej... lani pa mislim da je imel 2 ali 3 čas.

tam si dajte duška.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tule maš ene 5 takih pacijentov, ki jim je višek dogajanja u lajfu tišanje gasa po lokalnih cestah...

kolega ima trenutno najboljši čas na europarku v kartih (sicer se je sezona prav te dni začela), pa mislim da v lajfu še ni stistnil preko 180 km/h in to na AC, po lokalnih verjetno tudi v zivljenju samo parkrat mogoče preko omejitve, pa je ima že zelo dolgo izpit (pa verjetno je vozil tudi ene 5 različnih avtov v zivljenju (pa še to same jajce).
pa ga pejte naprat zdej... lani pa mislim da je imel 2 ali 3 čas.

tam si dajte duška.
467716-post_slo.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Tisti, ki zagovarjate takšne kretene si zamislite samo to, da sta na nasproti vozečem pasu vi z vašimi dragimi.

Upam, da bo policija tole videla in izsledila "profija" ter mu dala "nagrado".

[censored] zarukan, enkrat boš enega ubil zaradi tvojega "frajerišanja"
10.gif

Če bi jaz bil na nasproti vozečem pasu z mojimi dragimi, prec obrnem in mu pokažem kak se stvari streže
evil.gif

Policija pa bo sila težko dokazala kdo je vozil, katera registerska na vozilu, in ali je to blo pred ali za novim zakonom.

Nenazadnje je lahko vozil tujec, s tujim vozilo. Zaj ga pa idi v Bremen iskat.

Kak ste eni zadrti, za spremembo ta model zna peljat, dajte se tam nad lokalne pijančke spravljat ko dirkajo od gostilne do gostilne.

wilin

Pripravnik
5. maj 2008
114
1
16
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
In ta posnetek si lahko pogledajo mnogi sanjači, ki niso 100% osredotočeni na soudeležence v prometu in še za vse tiste, ki vozijo avto brez ABS-a, kako se lahko rešijo, ker 1x pritisk zavore do konca zgolj blokira sprednje pnevmatike in avto drsi naprej. To, da mu avto crkne je pa super, ker ni držal sklopke in posledično lažje bremzal.

Tole je seveda popolnoma narobe.
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Tole je seveda popolnoma narobe.
smirk-1.gif

Kaj je narobe?

Prvo sklopka. Vedno. Če ne, (se pravi, ti avto crkne), ti bo avto prvo poskočil naprej oz. cuknil (na spolzki cesti ti lahko zaradi tega začne avto zanašat, in to fejst), servo volan bo šel pa-pa (spet, spolzka cesta, pa probaj popravljat), in pa ostaneš brez prenosa moči iz pedala na zavore.