Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Fanta so našli. In ga je odneslo točno na 4.25min na tem posnetku (desni ovinek) Kot se vidi, tam je malo neravnin. Še tale mini poskoči, pa ni katerokoli podvozje gor, ampak TOP. Sej mogoče je sedaj že popravljeno, ker bog si ga vedi koliko je tale posnetek star. In seveda, potem fant brez pameti, v dežju, s kakšnim starim podvozjem ali pa ultra super duper trdimi amortizerji (on je seveda mislil, kako bo to sedaj držalo). En kuceljčk in hop, gre po svoje. Sicer nikoli ne bomo vedeli kaj je bilo. Mogoče mu je pa srna skočila ne cesto. Dejstvo pa je, da je bilo prekleto hitro, če je priletel s sprednjim delom v steno potem je pa itak sledil katapult, ker je najbrž imel kolesa močno obrnjena v desno. Tam je asfalt grob in tudi v dežju prekleto drži.
Tudi sam sem 1x snemal tole ravnino in naprej, v dežju. In pred tem ovinkom je polno stoječe vode. Ne da se mi iskat posnetka.
To piskanje je kompresorček, kateri že takrat najbrž ni filal serijsko, ampak eno mejčkeno več. Fant si sam rihta avto in tudi izdeluje kose, ker se pač ne dobi dosti dobrega in kvalitetnega za minije.Skratka, kapo dol. Se pa strinjam, da tako se ne dela.
Hm, pa če ti nisi glih Fisherja opisal, pol pa res ne vem.... Sej je delal ene jermene za Minija al kaj že včasih?
Drugač pa si omenjal papke stare: danes vozim za enmu, 20kmh btc, pripelje do rondoja, čaka, čaka, čaka (vseskozi lepo prazno in fraj), potem pa grdo izsili enga, speljal pa je tak da je tist twingo kar cuknu - mu je očitno spodrsnilo pedalo sklopke k so gume zacvilile...
Že, ampak pri 20km/h oz. celo na mestu je precej manj škode, kot pri 160km/h po ovinkih po nasprotnem pasu.
Teh počasnel je v Ljubljani na vsakih 200 metrov. Sem se praktično že navadil.