Dobro veš, da se mu je brat ubil na cesti, pa še vedno ga špona. Hej, ne rečem, da tip ne obvlada, kapo dol. Ampak, to ni razlog, da se tolerira tak način vožnje. In ja ima ogromno odpustkov v tej vožnji... vožnja ponoči, izkušnje, v nulo pozna sposobnost avtomobila..... Ampak, na cesti ni sam, jebremi... ni sam v avtomobilu, sam dobro veš, da tam fašeš kamen na cesti, tko ......tik tak, pa se razkantaš...Ok, da se sam, kaj pa ko bo prletel v avto puhn s 4 člansko familijo.... takrat pa tudi zgražanje na alterju ne bo pomagalo.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
In kako lahko sedaj ti primerjaš enega, kateri je imel polno rit alkohola, ker drugače se tam ni moralo dogajati. Fantu je močno zaostajal film, kar se je videlo po sledeh avtomobila, kateri je reagiral vsaj 1s preksno.
In seveda, če se bo tale z minijem ubil, bodo itak vsi rekli, ehhh sej je itak skoz norel. Še s posnetki se je hvalil na netu, ko tako radi rečete te besede. Četudi bi bil vzrok srna, kamen, nasprti vozeč, kamion, you name it, boste vi enostavno rekli. Eh....sej to je un ko se je še hvalil s posnetki na netu. Enako bo zame, ma mogoče bo pri meni celo obstajal posnetek vzroka nesreče.Če ne bojo palcaji hitro pospravili dokaze
Ne, nobenega ne zagovarjam, samo razmišljam realno in nato kažejo moji posnetki, v katerih se mi dogajajo stvari s hitrostjo po omejitvah ali POD.
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Ambrož (fisher) se pelje, na Grobniku ima spoštovanja vreden čas!
Citat:
Kot piše exhair tudi jaz raje srečam njega na cesti kot sanjače (ki jih je ogromno!)
Citat:
Itak boste rekli da ga zagovarjam ker sem sam tak, ma BMK!
Citat:
Glede Žana pa - igranje dveh po cesti ni nikoli dobro (so moji sodelavci videli to nesrečo na lastne oči saj sta jih prehitela par sto m pred krajem dogodka)
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
In ta posnetek si lahko pogledajo mnogi sanjači, ki niso 100% osredotočeni na soudeležence v prometu in še za vse tiste, ki vozijo avto brez ABS-a, kako se lahko rešijo, ker 1x pritisk zavore do konca zgolj blokira sprednje pnevmatike in avto drsi naprej. To, da mu avto crkne je pa super, ker ni držal sklopke in posledično lažje bremzal.
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Moj komentar: odlično
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Fanta so našli. In ga je odneslo točno na 4.25min na tem posnetku (desni ovinek) Kot se vidi, tam je malo neravnin. Še tale mini poskoči, pa ni katerokoli podvozje gor, ampak TOP. Sej mogoče je sedaj že popravljeno, ker bog si ga vedi koliko je tale posnetek star. In seveda, potem fant brez pameti, v dežju, s kakšnim starim podvozjem ali pa ultra super duper trdimi amortizerji (on je seveda mislil, kako bo to sedaj držalo). En kuceljčk in hop, gre po svoje. Sicer nikoli ne bomo vedeli kaj je bilo. Mogoče mu je pa srna skočila ne cesto. Dejstvo pa je, da je bilo prekleto hitro, če je priletel s sprednjim delom v steno potem je pa itak sledil katapult, ker je najbrž imel kolesa močno obrnjena v desno. Tam je asfalt grob in tudi v dežju prekleto drži.
Tudi sam sem 1x snemal tole ravnino in naprej, v dežju. In pred tem ovinkom je polno stoječe vode. Ne da se mi iskat posnetka.
To piskanje je kompresorček, kateri že takrat najbrž ni filal serijsko, ampak eno mejčkeno več. Fant si sam rihta avto in tudi izdeluje kose, ker se pač ne dobi dosti dobrega in kvalitetnega za minije.Skratka, kapo dol. Se pa strinjam, da tako se ne dela.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
F000k....če je to DVIJANJE....
Innnn potem si se zbudu in obrisal slino z lica.......Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
F000k....če je to DVIJANJE....
Divjanje je, ko voznik in sopotniki nimajo časa govorit. To kaj je zajebancija v avtu, je vse še ene 35% do vrha...
Ko ga jaz ob treh zjutraj spečem 90 čez vas se lahko normalno menim, ko ga 150 pa malo manj.