Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Menite, da bi ta personal hotsot router deloval z odklenjenim usb modemom Vodafone K3565? Cena je še kar ugodna, a inormacije o kompatibilnih usb modemih ne dobim nikjer.
Najbrž, da bo res tako najboljše... Kot vidim, se povezuje ta router tudi v UMTS 900 omrežja, nekje sem namreč zasledil, da se samo v 2100. Kakšnih drugih posebnosti z njim ni, kot vidim.
Huawei E585 mora biti taprava verzija, da ima tudi UMTS900... Na eBayu jih je najvec iz UK (Three) in ti nimajo te opcije... ima pa menda Vodafone-ov...
Jaz sem pred kratkim narocil iz Avstralije takega, ki se zna povezovati tudi preko UMTS900 ...
Ok, bom še malo raziskal, da vidim, kaj se mi najbolj splača. Ker pravzaprav iščem nekaj za vikend, da bom imel wifi preko mobilnega omrežja.
Sem že skoraj naročil tole http://www.volumerates.com/pro...onnection-99273, pa nisem siguren, če podpira Tušmobilov E173.
... iz UK ...
Pa ce se prav spomnim, pri tem modelu ne mores hkrati uproabljati modema in polnit... To je bil moj prvi MiFi, ki sem ga nabavil ... kasneje sem imel se E585, E583c in potem spet E585 in sedaj E586 ... Vmes pa se enega Novatel Wireless 2352 ... Se najbolj sem bil zadovoljen z modelo E585 in sedaj E586 ... Slednjega imam enega na voljo za prodat, ce koga zanima... narocil sem namrec iz dveh koncev (en crn Three iz UK in potem se enega nebrandanega Huawei iz Taiwana)...
Kakšen pa je kaj domet WiFi omrežja pri teh napravah (nese skozi kak zid)? Je podoben kot pri kakem routerju z brezžičnim omrežjem ali je bistveno manjši?
Je OK... in ta ima celo izhod za zunanjo anteno ... glede UMTS900 pa je odvisno, kje je prodan... Nimajo vsi operaterji aktiviranega vsega... Konfigurira se tako, da se nanj povezes preko WiFi in v browserju odpres stran s konfiguracijo (ponavadi na 192.168.1.1) ... in nastavis profile... potem se pa samo takrat, ko zamenjas SIM kartico, spet povezes nanj in preko browserja spremenis privzeti profil ...
microSD slot pa ima zato, da lahko preko WiFi share-as datoteke napravam, ki so prikljuceni na ta MiFi ... Nisem pa nikoli tega uproabljal... Lahko pa uproabljas recimo namesto USB kljiucka, ce MiFi prikljucis na racunalnik preko USB kabla ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.