Citat:
Uporabnik ping pravi:
Katera navigacija ti izgovarja ulice? Garmin ali Comand?
Uporabnik Janez40 pravi:
Garmin.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz.pa.kar verjamem da ie enka jajc v snegu. Sem ga imel.sanso.spravit iz parkinga.kljub dobrim se je dobro upiral.
Citat:
Uporabnik BMW1 pravi:
Dobro Slovenske menije še prebolim saj znam dovolj dobro angleško. Imam celo raje angleške menije, kot polovične prevoda kot na Windowsih. A Mercedes Me App dela vsaj v tujini? Ker kot sem razumel se Mercedes Me prodaja v Sloveniji. Glede prometa pa ne vem ali sploh obstaja TMC servis v Sloveniji ali ne. Ker Google Maps namreč prikazuje promet.Citat:
Uporabnik Janez40 pravi:
Tudi pri MB ne dela promet v navigaciji, Mercede Me app tudi ne, da ne omenim, da ne moreš imeti slo menijev, ker pač tega niso kupili.
Ne vem kako je to pri Audiju, verjetno enako.
Citat:
Uporabnik Ping pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Velik problem A razreda (GLA, CLA , tudi B in shooting brake) slučajno vsedanje in vožnja z rangom višje, torej C, GLC ...potem vidiš da je razred A žal en velik jajc., ki vseeno ne stane tako malo.
Se ne bi strinjal. V notranjosti sploh ni nekih razlik - enak volan, enak zaslon, enake prezračevalne šobe, podobni sedeži ... potem pa pač odvisno kaj doplačaš in tu se potem delajo razlike. Navzven pa tudi vsi postajajo podobni, zato med C/E/S delajo vsaj na sprednjih lučeh eno, dve ali tri led črtice
Cena pa (bencinski motor, osnovna oprema) ...
CLA
Vrsta goriva : Super, Moč : 115 kW (156 KM) 4 valji
Maloprodajna cena z DDV 31.612,27 eur
C
Vrsta goriva : Super, Moč : 115 kW (156 KM) 4 valji
Maloprodajna cena z DDV 32.702,30 eur
Za teh 1100€ dobiš večji avto z zadnjim pogonom. Če misliš, da boš dobil tudi bistveno bolje opremljenega ali z boljšimi materiali ... dvomim.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Glede utesnjenosti GLA...
Jaz sem se nekaj navduševal nad njim, ker bi imel nekaj manjšega za vsakodnevno fijakanje pa da ni ravno golf ali megane. Sem se samo usedel not, pa mi ni jasno za kakšno velikost ljudi je to narejeno. Izpod metra petdeset?
Citat:
Uporabnik Ping pravi:
BMW 1 ima vsaj veliko sprednjo šipo. Drugače moram imeti pa sedež čisto spuščen, da nimam glave v stropu.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Glede utesnjenosti GLA...
Jaz sem se nekaj navduševal nad njim, ker bi imel nekaj manjšega za vsakodnevno fijakanje pa da ni ravno golf ali megane. Sem se samo usedel not, pa mi ni jasno za kakšno velikost ljudi je to narejeno. Izpod metra petdeset?
GLA ima znotraj enake dimenzije kot CLA (ali pa A) s to razliko, da ima več prostora za glavo.
Sicer pa avtor razmišlja o menjavi iz BMW 1. Ta je pa RES utesnjen. Da ne omenjam kakšen CH-R.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Pri nas se z njim vozi ena pi*kica in takim tak avto tudi najbolj paše. Glede velikosti še C ni nič posebnega oziroma je prej majhen kot prostoren.
CLAju (tudi navadnemu A-ju in GLA-ju) zamerim da so določene zadeve v kabini prav "cheap" in to tudi če doplačaš AMG in še ne vem kaj. Še golf je bolj enakomerno "premium" (nič ne izstopa, a tudi ni nič res narobe).