Me vpraša "Kva boš not?" Mu rečem: "Vse, samo da ne boš izgube imel" Mi je pekočih reči notri nametal, da ga do železniške peš s cik cak tempom nisem pojedel... Streznu me pa je!
Ne vem, če sem kdaj trezen stal v tisti vrsti...
Ponoč nažganmu k afna je blo vedno zakon. Pečt je glih do bloka nehal.Nisem šel velikkrat, ni bil pa nič posebnega. Všeč mi je bil pekoč in nacho. Da bi pa danes dal 10€ za burger s pleskavico za 0,50€ pa ne bom. Holesterol pa že imam
Res mora biti dobra šiptarska hrana, ker si rit briše z roko.sicer nisem pristas konjskega mesa, ampak sem vseeno nekajkrat vgriznel v ta, takrat, veleopevani horse burger. takrat je bil to se top burger v lj... mah, meni ni bil neki dober. cisto prevec vseh namazov, ki so se zmesal skupaj in prevzeli okus mesa in kruha... da si vzel se pekoce, je pa itak samo peklo in nic drugega.
zdej so burgerji prevzeli slavo horseburgerja... so tudi precej precenjeni. sej folk se jih bo pocasi ze navelical, se bo treba kej drugega spomnit.
od junk fooda je se vedno top jufka in burek. vcasih pa prav zapase siptarski cheeeburger - klasika, pleska, solata, cebula, namazi in sir
Ne hodim k šiptarjem, ne vem pa kako veš, da oni, ki pripravlja "mišelinov burger" ne počne isto?Res mora biti dobra šiptarska hrana, ker si rit briše z roko.
Jaz sem bil okol novga leta iz nostalgije, krompirja še ni imel..... je blo pa res več kot 10€.
Poglej priponko 85933
V glavnem, za ta denar bom drugič raje šel v mcdonalds ali pa foculus (ki se pa še ni pokvaru iz študenstkih časov).
On si rit umiva, a ti si ne?Res mora biti dobra šiptarska hrana, ker si rit briše z roko.
8888 ima črto na gatahOn si rit umiva, a ti si ne?
Ironija: klasičen horseburger sploh nima konjskega mesa. Če si hotel slednjega, si si moral naročit žrebičkov zrezek.sicer nisem pristas konjskega mesa, ampak sem vseeno nekajkrat vgriznel v ta, takrat, veleopevani horse burger. takrat je bil to se top burger v lj... mah, meni ni bil neki dober. cisto prevec vseh namazov, ki so se zmesal skupaj in prevzeli okus mesa in kruha... da si vzel se pekoce, je pa itak samo peklo in nic drugega.
zdej so burgerji prevzeli slavo horseburgerja... so tudi precej precenjeni. sej folk se jih bo pocasi ze navelical, se bo treba kej drugega spomnit.
od junk fooda je se vedno top jufka in burek. vcasih pa prav zapase siptarski cheeeburger - klasika, pleska, solata, cebula, namazi in sir
A Ana Roš je pa OK za 300€.Sem istega mnenja... Ne mores za nek mali junk food dat toliko. Pa nisem proti Meku, so mi okusne kake njihove zadeve, sam kompasa pa zaenkrat se nisem zgubil. 3x McChicken, 2x pomes in Cocacola za 4 eur, evo tolk pa dam.
Ironija: klasičen horseburger sploh nima konjskega mesa. Če si hotel slednjega, si si moral naročit žrebičkov zrezek.
A ni bilo včasih ene 10 ali 20%(že pozabil koliko) konjskega mesa v mešanici?Ironija: klasičen horseburger sploh nima konjskega mesa. Če si hotel slednjega, si si moral naročit žrebičkov zrezek.
a ti si mislil, da ti bo sam Jezeršek skuhal in postregel?Bil zadnjič v pivnici Union by Jezeršek, pa kuhar ne zna besede slovensko in je neki čapac iz Bangladeša ali tam neki.
Toliko o slovenskih zvezdniških kuharji.