Vprašanje - od kje dobavlja KFC piščance?
Nimam pojma, zato sprašujem.
Ne, nočem tja, samo zanima me, če kaj podpira lokalno pridelavo...
Nimam pojma, zato sprašujem.
Ne, nočem tja, samo zanima me, če kaj podpira lokalno pridelavo...
Enako. Pa sem bil dvakrat v situaciji v res zabaceni drzavi/delu sveta in sel v kfc…ne. Ne morem. Rajs sem njihov street food jedel. Pa ne vem zakaj ker res vse pozrem in mam rad perutnino ampak men tam ni blo nic dobroSem bil pred leti. Jaz tega ne morem jest. Pa sem kar hud vsejedec.
A Burger King je ugasnil svojo restavracijo?
McDonald's zagotovo ni slabši kot pleske pri šiptarji, verjel bi da je krepko bolj zdrav/kvaliteten...
Vprašanje kdaj bodo lahko odprli ker imajo problem dobit uporabno dovoljenje, ker na upravnih enotah stavkajo.
Zakaj misliš da ne? Mcd ima kontrolirano proizvodnjo sestavine, hrambo, obrat... Poreklo mesa v pleskah pa ... In aditivih....no no, tole pa ne more bit res.
burger king - v cityparku ga ni ze ene 2 leti
Zakaj misliš da ne? Mcd ima kontrolirano proizvodnjo sestavine, hrambo, obrat... Poreklo mesa v pleskah pa ... In aditivih....
Eu mcd ni isto kot us mcd iz yt videjev.mislil sem v smislu, koliko je sploh mesa v pleski od mca...
Me vpraša "Kva boš not?" Mu rečem: "Vse, samo da ne boš izgube imel" Mi je pekočih reči notri nametal, da ga do železniške peš s cik cak tempom nisem pojedel... Streznu me pa je!
Ne vem, če sem kdaj trezen stal v tisti vrsti...
Najbrž več kot kot pri pleskavica kjer je soja glavna sestavinamislil sem v smislu, koliko je sploh mesa v pleski od mca...
Hecno vprašanje, kot bi vprašal, zakaj je Naan sendvič boljši od jufke? Ali pa, zakaj je tortilja boljša od jufke? Saj vse troje enako zgleda.Kdorkoli: zakaj je burger boljši od pleskavice v lepinji?
Najbrž več kot kot pri pleskavica kjer je soja glavna sestavina
sej to. mislis, da ni v mc vec soje? ker ce kdaj ponesreci vgriznes le v meso, je cisto brez okusa.
Kar nekaj, kar nekaj!...Koliko je soje v mcd pa ugibamo.