You are dead to me!!!!Enako. Pa sem bil dvakrat v situaciji v res zabaceni drzavi/delu sveta in sel v kfc…ne. Ne morem. Rajs sem njihov street food jedel. Pa ne vem zakaj ker res vse pozrem in mam rad perutnino ampak men tam ni blo nic dobro
Nein willhelm, nein!!!You are dead to me!!!!
Resno? 234?Pod objavo na Facebooku so se zvrstili številni komentarji obiskovalcev restavracije s hitro prehrano, ki so navdušeni nad vrnitvijo kozarcev. "Jaz jih imam že 234 in bom še te dodala v zbirko," je zapisala obiskovalka.
Za vsako kilo enega?Iz enega drugega članka:
Resno? 234?
Kaj te pederske kozarce bodo dali samo zraven McPlant Burgerja ali tudi zraven govejega?KSZ
Kozarci so nazaj. Od 4. novembra tudi "mavrični". Pozor, oglas.
Ekskluziven Coca-Cola kozarec je darilo za kupce velikega McMenija v restavracijah McDonald's Slovenija - UPORABNA STRAN
V McDonald’s Slovenija bo letošnja jesen še posebej sladka, saj so za svoje zveste kupce pripravil posebno promocijsko akcijo. Od 25. oktobra 2024 dalje kupci ob nakupu velikega McMenija prejmejo ekskluzivno darilo, Coca-Cola kozarec. Od začetka so kozarci na voljo v štirih čudovitih barvah –...www.blog.uporabnastran.si
Zraven McPlanta ga ni.Kaj te pederske kozarce bodo dali samo zraven McPlant Burgerja ali tudi zraven govejega?