Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Seveda, lokal se odpre zato, da jim ni dolgčas. Običajno se ne prodaja samo kebaba, prodaja se tudi burek, pica, burger, pijača itd. Kebab je ena izmed zadnjih novosti, ki jo lahko dobro maržirajo. Koliko stane en kebab? Ca 3 eur za navadnega in blizu 5 za jufko? Koliko gramov mesa je notri. Več ali manj je trava od zelenjave ter omake, da zgleda polno.
Za kebab moras imeti namenski del lokala in namensko zaposlene delavce. Da ti kombinacija prinese dobicek moras prodati lepo stevilo kebabov. Cez palec bi rekel vsaj 5 na dan (spet odvisno od fiksnih stroskov).
Kebab je 2.5-3€ in 3.5€ za jufko. Od tega je lepinja cca 0,5€, mesa tudi za cca 0,5€, dodaj plin, opremo, zaposlenega, lokal, kalo.....
Ce vse ostalo dodajas po 10centov bos zelo hitro videl da je vse skupaj bolj zalost.
Lepinja 50 centov? MPC al kaj?
Plin? A niso električni grelci?