Mali Zoki nazaj v starem mercedesu

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Jest pa čakam dan, ko se bodo mogoče tele dolgovi začeli malo po "balkansko" urejati...takrat bo bolj zanimivo ratalo....za denar je marsikdo pripravljen tudi kaj drugega narediti, ker glede naših sodišč je vseeno ali so ali niso..efekta itak ni.
Oja, naša sodišča so super učinkovita, probaj ostati dolžan, boš videl, kako te bodo za jajca stisnili.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Ne piši neumnosti...dve leti čakam na razplet določene zadeve. Iz sodišča na tožilstvo, potem na tožilstvu ugovor zaradi določene preiskave dodatne..sedaj zopet sodišče da razišče potem kdaj bo spet na tožilstvo prišlo je vprašanje itd...zadeva katera bi morala biti rešena v 4-6 mescih traja 2 leti že, tako da glede naših sodišč raje ne bom izgubljal besed.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Oja, naša sodišča so super učinkovita, probaj ostati dolžan , boš videl, kako te bodo za jajca stisnili.

Ice površno si prebral. SO učinkovita, samo odvisno zakaj. Sem odebelil.
wink-1.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Sem opazil to ampak vedno je nekdo nokomu dolžan...mogoče bi moral drugače napisati..probaj ostati dolžan državi..tam so učinkovita ja, ker v kontra poziciji pa žal ne..ampak nima veze..kot sem napisal čakam dan ko se bodo mogoče dolgovi drugače vračali..moji so majhni zato to ne pride v poštev..tam kjer so pa miljoni pa dvomim da bi čakal na sodišča..

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Če si upnik, je seveda važno, kdo je dolžnik. Če ti dolgujem jaz, bo stvar hitro rešena, če ti kdo od posvečenih, se lahko reži ali pa se enostavno ne ustavi med potjo na sodišču.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Grimmove pravljice? Al kera druga?

zakaj?

zato.
17758-icon_confused.gif

c'mon softi no..........

Citat:

Sredi lanskega novembra je sodišče mercedesa vrnilo S-Leasingu. Vendar šele potem, ko je predstavnica lizinške hiše po poročanju Dela prepričala sodišče, da avto ne bo več prišel v roke Damijanu Jankoviæu ali njegovemu podjetju

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Finance niso 24.kur, zato vsako novico najprej 3 x preverijo ... zato tudi zamik te novice (za 1 mesec).

Sicer pa: no comment. Jankotovi pač niso raja ...

Ve kdo še kaj, prvič, drugič, tretjič, prodano kot sveta resnica.
Dej ne klobasaj, lih tak trač so, kot 24ur in Požar.

Ajaj, no, ... mal sarkazma ne škodi, kajne? Nisem si mislil,da bo kdo resno vzel .. no, pa se je en ujel ...
evil.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
[
Mi ne živimo v pravni državi ampak v lopovski državi, kjer ti zaradi prekrška, ki ne vpliva na prometno varnost zaplenijo avto vreden 50 jurjev.

Če nekdo nima vozniškega izpita oz. ga je v tem primeru zaradi pi...rij, ki jih je delal na cesti izgubil je to sedaj prekršek,ki ne vpliva na prometno varnost???????????????????????????????????????????????

Ti RES živiš v svojem bananistanu...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ker sem stavčno zvezo "by the book" vzel dobesedno ...
evil.gif
(drugače pa to nima nič s pravili, LOL)
Ampak zdi se, da enim življenje resnično teče kot v pravljici...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Finance niso 24.kur, zato vsako novico najprej 3 x preverijo ... zato tudi zamik te novice (za 1 mesec).

Sicer pa: no comment. Jankotovi pač niso raja ...

Ve kdo še kaj, prvič, drugič, tretjič, prodano kot sveta resnica.
Dej ne klobasaj, lih tak trač so, kot 24ur in Požar.

Ajaj, no, ... mal sarkazma ne škodi, kajne? Nisem si mislil,da bo kdo resno vzel .. no, pa se je en ujel ...
evil.gif
Sem že parkrat prašal pa noben ni mel pametnega odgovora, pa bom še pri vama probal
Kateri pa so potem kaki resni objektivni mediji pri nas?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Odvisno, o čem pišejo. Če se tiče financ, pol zagotovo Delo ali Finance. Če se tiče politike, potem noben (oziroma vsi, odvisno od usmerjenosti).

Kar pa se tiče tračev, pa menim, da Slovenskih novic ne more prekosit nobena revija ...
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik noker pravi:
evil.gif
Ajd, grem klimo navit na 18C
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Grimmove pravljice? Al kera druga?

zakaj?

zato.
17758-icon_confused.gif

c'mon softi no..........

Citat:

Sredi lanskega novembra je sodišče mercedesa vrnilo S-Leasingu. Vendar šele potem, ko je predstavnica lizinške hiše po poročanju Dela prepričala sodišče, da avto ne bo več prišel v roke Damijanu Jankoviæu ali njegovemu podjetju

kupil sem ga jaz. a je to še po pravilih?
posodil sem ga jurčku. a je po pravilih?
prodal ga bom jurčku. a mi lizing da 100k, da ne bo na laži, pa jim avto vrnem?

pa tko van, nas tajkuni peljejo scat pa vsak mal bl prebrisan.
osnovnošolski primer...ne..v vrtcu tajkunstva majo to..v jaslicah

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
ja lej, pač ga nisi ti kupil ampak jurækova firma, sodišče pa ga je vrnil leasing hiši ob predpostavki, da ne bo več prišel njemu (ali njegovi firmi) v roke. mogl bi ga sprešat pa bi bilo.... dvoje - mir v zvezi s tem in pa škoda avta (ker tak avto sprešat je vseeno greh).

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
ti pač nimaš zraven nič, razen tega, da sedaj tu pišeš nekaj o tem, tko to pač je.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
seved animam..ampak tko je šlo

a je težko razumet

k smo bli mejhni, smo frenda prosil da je pozvonil pr simpatiji, da pride dol..

no..kle je nekdo kupil.

izkušnje iz otroštva daš v svet odraslih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
primerjava je dejansko delno na mestu... če se mali X v mladosti nauči krast in ne ugotovi, da to ni pravilno, bo veliki X kradel in sebi v prid prirejal zadeve tudi, ko bo odrasel.

sej pol je pa vse v najlepšem redu
roza.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
V redu sicer ni, je pa resnično tako. Teh lepih lastnosti se lahko priučiš tudi kasneje.