Mal bi moral shujšat =/

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.586
113
Sam je pa zanic za jest, vsaj meni... ce ugriznem v njo mam feeling kokr da bi v neko bolj gosto pasteto ugriznil... ma kr neki, niso dobre pa pika =P

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Jaz sem se jih kar navadil, ceprav mi na zacetku niso disale. Navadne majo 12 - 20 g mascobe, kar nikakor ne gre v plan kurjenja mascob....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.586
113
Niso problem mascobe ampak ogljikovi hidrati. sej kruh pa testenine niso mastne.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
nasicene mascobe vsekakor so problem. Je pa res da po vecini razlog za debelost tici v OH.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Ti si tako pameten, da vidiš celo hrenovke pa neke klobase napisane v mojem postu, obenem pa malo manj veš o čem pišem.

Se bom kar zadržal nadalnjih komentarjev, ti pa piši o nevidnih hrenovkah veselo še naprej. Ah ja...
smile-1.gif

Aja, pa to, da nisi trener je razvidno že iz tvojega pisanja.
smirk-1.gif
Sicer pa trener lahko postane dan danes že vsak, ki ima pet minut časa.

Letelo na na en komentar pred tvojim, jaz sem samo tolk o tem se seznanil, da sem sam iz sebe spravil odvečno težo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne vem katere bele si gledal ampak tok sigurno nimajo.

Bele so zelo proteinske ampak kot si napisal....tako zanič, da raje ne jem nič. Pol je pa isti k*** če kupim protein shake pa tisto pijem.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Bele hrenovke so med najboljšimi hrenovkami, toda tudi te imajo preveč vsega, zato raje samo pusto meso, pečeno na žaru.

OH so itak problem, zato čim manj teh slabih OH, nekaj pa vseeno moramo ovsene kosmiče, nekaj se dobi iz zelenjave OH, ampak zelo malo, nekaj basmati riž, Hofer ima dobro ponudbo.....kruh je super za po treniungu, da se nafila glikogen.

Za kaj več pa se drugi obrnite na trenerje, mastno plačeval pa mogoče za prazen nič.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Tek ni dovolj, samo jaz imam plan priti na vsaj 87kg in se šele potem posvetiti preoblikovanju telesa. Sem sicer dobro grajen, ampak najprej par kg dol, da se lahko potem bolj posvetim fitnesu. Še vedno pa bom tekel vsaj 3 krat na teden. Zdaj včasih tečem vsak dan.

To lahko delaš istočasno
wink-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
No ja, 2h dnevo pa ni mal ob naših urnikih sploh pa če maš kakega mulca doma je pa še težje,
samo vedi da lahko veliko tega postoriš doma in ni mus da hodiš v fitness center pa 1h teka zvečer
zmaga.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz.. Dovolj je 1h na dan. Kdor iz nule začne preveč intenzivno, ga hitro mine. No, pa še te ure marsikdo nima, je treba pač TV zijat, hodit po kafetkih/piru itd.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kako je pa kaj s sirom? Nihče ga ne omeni pri slabostih (zdrav vem da ni).

Kam ga lahko vključim v jedilnik, ker ga imam izredno rad.
cheer.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Ko laufaš ali kolesariš, moraš imeti srčnega utripa max 60-70% od tvojega max srčnega utripa - tako se ti bo porabljala večinoma maščoba. Če greš malo bolj v skrajnost, greš laufat ali kolesarit zjutraj na tešče, kjer se maščoba malo bolj intenzivno porablja (baje do 30% več)
Mene pa predvsem zanima koliko drži tole o treningu na tešče.
Sem nekoč odšel tešč na kolesarjenje, pa me je kaj kmalu pobralo in sem se popolnoma brez energije komaj privlekel domov.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dan prej se moraš fino najest kakih testenin ipd. Bo potem naslednje jutro čisto druga zgodba.

No, pa telovadbe ob taki zgodnji uri se moraš navadit in to da brez malice po kaki uri ali dveh rekreacije ne bo šlo.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
gretzky, preveč intenzivno si treniral. Brez energije si prišel domov, ker si pokuril ves glikogen oz. po domače sladkor. Srčni utrip si imel previsok in ti je kurilo glikogen, namesto maščob. Trenirati moraš ravno toliko, da nisi zadihan oz. pač, da ti srčni utrip naraste tja do ene 130 udarcev/min in se ti glikogen ohranja, topi pa se ti maščoba.
keber, če se bo en dan prej najel testenin, potem ne bo nič naredil....žal

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Ajd ti jaz napišem moj jedilnik.

Zajtrk:
07.00 Polnozrnati riževi ali koruzni oz. pšenični kosmiči z pol litra 1,5% jogurta (navadnega seveda). Enkrat do največ 2x na teden pa pojem cca. pol litra mleka (1,3%) z nekje do 10 običajnimi piškoti...o.

Men je to tk smešno, to je čista bilderska fora. Važn da so kosmiči pa ni važno kateri to je sigurno zdravo pa fajn. Dejte si za hec pogledat kako nardijo take kosmiče;

lystek

Pripravnik
19. sep 2010
79
0
6
evo, to pa jaz delam. Začneš z 100, nato greš na 300, pozneje pa na 500. Jaz delam nekaj vaj iz 300 in nekaj za 500. Tukaj pri tej vadbi so same take osnove, katere lahko delaš kjerkoli doma, edino no za dvig na drogu je treba pač drog
smile-1.gif
aja, pa dosti boš že naredil, če se odpoveš raznim priboljškom, kot so čips, smoki, gazirane pijače, itd.. lp

ajam še link: http://www.aktivni.si/fitnes/vaje/domaca-vadnica-moc-spartancev/

Nazadnje urejeno: