Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Ti si tako pameten, da vidiš celo hrenovke pa neke klobase napisane v mojem postu, obenem pa malo manj veš o čem pišem.
Se bom kar zadržal nadalnjih komentarjev, ti pa piši o nevidnih hrenovkah veselo še naprej. Ah ja...
Aja, pa to, da nisi trener je razvidno že iz tvojega pisanja.Sicer pa trener lahko postane dan danes že vsak, ki ima pet minut časa.
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Tek ni dovolj, samo jaz imam plan priti na vsaj 87kg in se šele potem posvetiti preoblikovanju telesa. Sem sicer dobro grajen, ampak najprej par kg dol, da se lahko potem bolj posvetim fitnesu. Še vedno pa bom tekel vsaj 3 krat na teden. Zdaj včasih tečem vsak dan.
Mene pa predvsem zanima koliko drži tole o treningu na tešče.Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Ko laufaš ali kolesariš, moraš imeti srčnega utripa max 60-70% od tvojega max srčnega utripa - tako se ti bo porabljala večinoma maščoba. Če greš malo bolj v skrajnost, greš laufat ali kolesarit zjutraj na tešče, kjer se maščoba malo bolj intenzivno porablja (baje do 30% več)
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Ajd ti jaz napišem moj jedilnik.
Zajtrk:
07.00 Polnozrnati riževi ali koruzni oz. pšenični kosmiči z pol litra 1,5% jogurta (navadnega seveda). Enkrat do največ 2x na teden pa pojem cca. pol litra mleka (1,3%) z nekje do 10 običajnimi piškoti...o.