Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
ja nč, pol so te pa geni z*ebal.
Od zdej naprej se boš samo še redil. Če boš fejst priden, boš ostal na tem, kar maš zdej.
Je bila v družini debelost?
Jp, vsi so bolj huge razen jaz sem zgoljav z bauhom
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
ja nč, pol so te pa geni z*ebal.
Od zdej naprej se boš samo še redil. Če boš fejst priden, boš ostal na tem, kar maš zdej.
Je bila v družini debelost?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
www.maxximum-portal.com
Sicer je pa Škrat Bolfenk imel pravi govor za vas, ki si želite shujšati, pa ne morem najti nikjer
Sprememba ni le drugačna hrana, ampak način življenja, ker ti zj.ebe cel sistem, ki ga imaš zdaj
Aja, btw, čisto iz principa ji spusti eno tako: cjeeeeee, od kdaj te maš ti celulit??
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Jaz sem jih dol dal 35 kg, beljakovine, ogljikovi hidrati ter maščobe, vse mora biti nepredelano.
Beljakovine: tuna, jajca, pišč.file, konjsko meso, goveje meso
OH: riž, ovseni
M: olivno, oreški
+ zelenjava
Točno tako. Če stradaš telo, bo to začelo porabljati mišično maso, maščobo pa bo prihranilo za "hude čase", saj je maščobno tkivo rezerva. Se pravi, da z izgubo mišične mase izgubiš glavne porabnike, ki kurijo kalorije.Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Ni tako enostavno Mrle, sklepaš pravilno, manj vneseš in več porabiš, ampak, če bi bilo tako izzi bi vsi tako počeli, point je v metabolizmu, če ti ješ malo in manj, kot porabi metabolizem se bodo kilogrami samo stabilizirali ali pa celo naraščali.
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Ni tako enostavno Mrle, sklepaš pravilno, manj vneseš in več porabiš, ampak, če bi bilo tako izzi bi vsi tako počeli, point je v metabolizmu, če ti ješ malo in manj, kot porabi metabolizem se bodo kilogrami samo stabilizirali ali pa celo naraščali.
Jaz sedaj jem celo manj, kot med dieto pa ne hujšam, in niti se ne redim, ker vse porabim, če bi spet prešel na tisto kvalitetno hrano, vsak grižljaj bi hujšal
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Točno tako. Če stradaš telo, bo to začelo porabljati mišično maso, maščobo pa bo prihranilo za "hude čase", saj je maščobno tkivo rezerva. Se pravi, da z izgubo mišične mase izgubiš glavne porabnike, ki kurijo kalorije.