Lost

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Pri lostu je vse mogoče
rolleyes-1.gif

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Zadnji deli so vedno bolj zanimivi.
cheer.gif
Pa kdo je v resnici tisti tip, ki ga v prve pokaže v epizodi 4x1, ko pride na obisk v psihiatricno bolnico k Hugotu (flash forward), pa se predstavi kot odvetnik Oceanic Airlines-a. V 11 delu pa pride z vozičkom po Locka pa mu rece da se bosta še srecala in da mu bo takrat dolžan ker mu je dal nasvet naj gre v divjino, da bo ozdravel.

bscap0952.jpg
(4x11)

bscap0951.jpg
( 4x01)

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Matthew Abaddon. Poleg tega je on sestavil ekipo za ladjo, tako da očitno dela za Widmora.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz sm pravkar pogledal finale sezone ... skorajda sem malo šokiran ob vseh teh dogodkih
smile-1.gif

Jupol:
ja kaj naj rečem ... bolano dobro ... čeprav malo me je motla "nesmrtnost" Kimy-ja, ki je prišel v Orchid in se nekaj razpištolil ampak ok ... skok Sawyera me je pa tak šokiral, da sem skoraj nehal gledat ... nebi prenese smrti Sawyera ... ded je popolni car
smile-1.gif

tud vso to vračanje na otok je malce postalo dolgočasno ... malo preveč so se začeli pripravljat na novo sezono in so tudi lepo začeli dolgotvezit ... v zadnjem prizoru pa sem itak skoraj doživel srčni napad, ker so tak dolgo rabli, da so pokazali kdo je v krsti ... in potem samo BUM ... Locke ... shit ... zaj sem samo še bolj zjeban
grin1.gif

komaj čakam januar 2009, da pride nova sezona ... čeprav se mi zdo to ful nepošteno do vseh gledalcev, ki morajo čakat tak dolgo ... lahko bi nardili običnih 24 delov in to je to ... ampak žal ... še peta in šesta sezona bosta na tak način

pozdrav.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
13.gif
če kaj ne maram, so pa to cliffhangerji! Oziroma tisto, kar jim sledi! Čakanje pol leta, da posnamejo naslednji del!!

Spojler vprašanje spodaj:

Sayid je ubil Locka??
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno:

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Za zadnji prizor so imel posnete 3 možne variante.

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Joj, vse so zmutli...Še vedno ne vemo bistva zakaj obstaja otok in kaj je tako skrivnostnega na njem?!!

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
507
113
Torej jutri se začne 5. sezona!

Boste gledali?
Mogoče kdo ve, a to sezono ne bo tistega "uvodnega" dela, ko ti malo spomin osvežijo?

Nazadnje urejeno: