Lost

Spomincica

Zelenc'
2. mar 2008
2
0
1
Rožna
Aarona ne moreš štet med Oceanic 6, ker dejansko ni bil na letalu. No, je bil, ampak še v trebuhu.
Jaz mislim, da je šesti Oceanic Locke. In na njegovem pogrebu je bil Jack. Ne morem se spomnit kako je v resnici ime Locku? Se kdo spomni?

Spomincica

Zelenc'
2. mar 2008
2
0
1
Rožna
Mislila sem na priimek. Se mi zdi, da je bilo enkrat že dolgo nazaj omenjeno, da Locke ni njegov pravi priimek. Mogoče se motim. Ali pa sem to zamešala s Sawyerjem.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
na kaksnem pogrebu je Jack?? A sem spustila kak del?? Mejduš!
smile-1.gif

jz mislim, da je Jin ziv- da gre le za kak izbris spomina ala kak ekspiriment, pa da se je ziher zrtvoval, da bi Sun resil...

Dobr, Jacka, pa Kate imamo (ampak zakaj Jack noce it otroka pogledat?), ampak kje je pa back in real life Sawyer?
17758-icon_confused.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

s3e23... to je bil prvi flashforward.

Jack noče it otroka pogledat zaradi Claire. Očitno ni preživela (vsaj glede na to, da Kate skrbi za njenega otroka).

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ravnokar sem pogledal nov del in lahko vam rečem, da je super ... precej stvari se razve in zgodba spet postaja bolj zanimiva
tongue-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Meni je zanimivo to, da sta na ladji edina, ki imata vojaško urjenje Sayid -> iraška republikanska garda, Desmond -> škotska garda al kaj je že.
Ben pa reče, da bo vojna na otoku hmmm...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ja a ni Ben omenjal, da je nekaj njegovih ljudi že v The Temple? Mogoče pa dva ustreljenca sploh ne bosta umrla. Še posebej mati od Alex.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Pa v tem delu so postrelili polovico preživelih z letala... z Locke-om jih je ostalo kar precej.

Se pa stvari malce... odvijajo.