ce mal poslopism poznam
80% hrvatov ki lepo govori slovensko
enih 70 srbov
pa ene 30 bosancev
pa mogoce 10 siptarjev
80% hrvatov ki lepo govori slovensko
enih 70 srbov
pa ene 30 bosancev
pa mogoce 10 siptarjev
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ne vem, zakaj starši ne naučijo otroka jezika, ki ga govorijo v državi domovanja.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Otroka bi nekdo od rojstva moral vzgajati v tujem jeziku zaradi frustracij omejenih posameznikov?! WTF?![]()
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
V vrtcu se je skupini našega otroka septembra pridružil otrok albanskega rodu, vzgojiteljici sta imeli z njim kar precej dela, ker ni znal niti besede slovensko. Njegova mati sicer govori slovensko (bolj za silo), saj sem jo zjutraj veliko srečeval, pa sva rekla kakšno besedo. Po parih mesecih se je otrok naučil slovenskega jezika in zdaj govori povsem tekoče.
Ne vem, zakaj starši ne naučijo otroka jezika, ki ga govorijo v državi domovanja.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kak ponos. drzi tisto prvo. z busi, vagoni delat, vikende domov. potem pride vojna, se kle mal ustali..in je kar je
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Otroka bi nekdo od rojstva moral vzgajati v tujem jeziku zaradi frustracij omejenih posameznikov?! WTF?![]()
Si ti resno fuknjen ali se samo delaš?![]()
Lepo sem ti napisal, da šiptarski otroci ne morejo it v 1. razred osnovne šole, ker ne znajo besede slovensko.![]()
a to si opravil neko anketo ali samo nakladas?![]()
Lahko ti povem za dve šoli pa sam povprašaj, če ne verjameš meni.
pa ne gre za par sto šiptarjev![]()
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Sicer pa tema konkretno smrdi na nacizem (ne ravno presenetljivo glede na avtorja teme)![]()
Ne gre za nacizem.....gre za enostavno neumne izgovore ljudi ki jim uporaba slovenŠtine sicer ne dela nekih problemov....
Gre za nacizem.... popolnoma ista retorika je bila pri njih. Preveri kaj so delali Italijani Slovencem pa ti mogoce kaj kapne![]()
primerjava je seveda na mestu, ker je Slovenija zavzela pol balkanskega ozemlja.![]()
Kaj ima to veze?! Sosedje zatirajo Slovence na obeh straneh meje, to so poceli pred/me/ vojni... Pri tem je retorika popolnoma ista. Vkljucno z imeni in priimki.
Kaj hočeš povedat?![]()
Da boste zahtevali dvojezične napise?![]()
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj govoriš o albancih? Še sama država se imenuje šiptarija, torej ste šipci ne pa albanci.