Fino bi bilo, če bi dodala kakšno skico, kako zgleda zdaj in kako naj bi bilo. Da se ve, kakšna je razporeditev prostorov. Je to v bloku ali hiši?Živ,
otroško sobo želim pregraditi na dve sobi - včasih je že bila pregrajena, a smo prej dve ločeni sobi zaradi majhnih tlorisov (in otrok) združili v eno sobo. Vmes, kjer je manjkal parket (na mestu, kjer je bila stena), je bila položena deska (zgleda kot parket), da nismo morali še parketa prenavljat/štukat, tako da tudi tokrat ni treba nič čarat s parketom, samo deska se vzame ven.
Dobila sem eno ponudbo, pa imam težavo oceniti, ali je draga ali ne.
Ima kdo na lagerju kakega preverjenega mojstra, ki bi mi lahko pripravil ponudbo izdelave stene? Dela bi potekala v Ljubljani.
hvala
Evo, da zaključim temo - sem posredovala cene še enemu, pa je rekel, da mi sicer lahko da max 10% popusta, ampak da so ponujene cene povsem korektne in da če je bil prvi mojster že na ogledu, naj on naredi zadevo.
Hvala vsem za odgovore in predloge.
Očitno bomo na krompirju .
Za razliko od tebe, se marsikatera ženska zna/upa lotiti takih stvari....in nebroj žensk ki v prostem casu malo knaufarijo furajo....
te pa nabaviš male plate ne in ni več znanost.Še pripeljat in znosit te dimenzije je znanost,
Ti babe še videl nisi, kaj šele doživel, kaj vse zmore. Če pa tvoje pogoltne, se ziher zastrupi.Knauf je zadnja stvar katere naj s loti baba. Še pripeljat in znosit te dimenzije je znanost, na koncu pa bo vse vegasto in usrano. Odkantaj ta 2 čuka in/ali pogoltni.
No pa da prekinemo tole brezplodno lajanje feminističnih fuqqfehtarjev tu gori (če bi bili pravi dedi bi stena že stala)...
A čmo raj tko. Prinesem jaz orodje , skup vržemo za material, stole tud prinesem, pa bomo tebe gledal kako taprav dec steno postav.No pa da prekinemo tole brezplodno lajanje feminističnih fuqqfehtarjev tu gori (če bi bili pravi dedi bi stena že stala)... Predlagam naslednje drage babe (odpiravka in Jabe):
Pridem eno soboto s petstotakom (za material) in gajbo piva in opazujem ta podvig. Pogoj je da delata sami, pomaga lahko neomejeno stevilo bab (in kak sinko, če je že njegova soba), da zrihtate en stol/fotelj zame in da Jabe dela v pajkicah. Lahko prinesem aku parkside bormasino in fleksarco, 2 polnilca in do 6 baterij. Pa konec dneva mora stati vsaj kovinsko ogrodje in min. 6m² sten.
V znak resnosti nakažem 30% akontacije na trr danes.
A bo?
Kok si ti eno nedoraslo teleNo pa da prekinemo tole brezplodno lajanje feminističnih fuqqfehtarjev tu gori (če bi bili pravi dedi bi stena že stala)... Predlagam naslednje drage babe (odpiravka in Jabe):
V znak resnosti si prvo neko resno orodje nabavi pol se pa iz drugih norca delaj. Tko da sparaj teh 500 pa bos se knaufarco mel da ne bo sam fleksarca pa bohrmasinaNo pa da prekinemo tole brezplodno lajanje feminističnih fuqqfehtarjev tu gori (če bi bili pravi dedi bi stena že stala)... Predlagam naslednje drage babe (odpiravka in Jabe):
Pridem eno soboto s petstotakom (za material) in gajbo piva in opazujem ta podvig. Pogoj je da delata sami, pomaga lahko neomejeno stevilo bab (in kak sinko, če je že njegova soba), da zrihtate en stol/fotelj zame in da Jabe dela v pajkicah. Lahko prinesem aku parkside bormasino in fleksarco, 2 polnilca in do 6 baterij. Pa konec dneva mora stati vsaj kovinsko ogrodje in min. 6m² sten.
V znak resnosti nakažem 30% akontacije na trr danes.
A bo?