Izdelava predelne (mavčnokartonske) stene

scorpion

Majstr
25. apr 2008
1.992
168
63
Živ,
otroško sobo želim pregraditi na dve sobi - včasih je že bila pregrajena, a smo prej dve ločeni sobi zaradi majhnih tlorisov (in otrok) združili v eno sobo. Vmes, kjer je manjkal parket (na mestu, kjer je bila stena), je bila položena deska (zgleda kot parket), da nismo morali še parketa prenavljat/štukat, tako da tudi tokrat ni treba nič čarat s parketom, samo deska se vzame ven.
Dobila sem eno ponudbo, pa imam težavo oceniti, ali je draga ali ne.

Ima kdo na lagerju kakega preverjenega mojstra, ki bi mi lahko pripravil ponudbo izdelave stene? Dela bi potekala v Ljubljani.

hvala :)
Fino bi bilo, če bi dodala kakšno skico, kako zgleda zdaj in kako naj bi bilo. Da se ve, kakšna je razporeditev prostorov. Je to v bloku ali hiši?
 

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.667
-400
113
Evo, da zaključim temo - sem posredovala cene še enemu, pa je rekel, da mi sicer lahko da max 10% popusta, ampak da so ponujene cene povsem korektne in da če je bil prvi mojster že na ogledu, naj on naredi zadevo.

Hvala vsem za odgovore in predloge.

Očitno bomo na krompirju :norec:.

kolegionalna konkurenca, ki si noce cen zbijat.
 

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.181
1.350
113
Kaj pa kaki sorodniki? Skoraj v vsaki familiji se najde kak ded, ki se razume ali "razume" na suho gradnjo. Ce gre za ravno steno pa sploh. Jaz 2k ne bi dal za 11m2 stene.