I
Izbrisan uporabnik #488
No ja, špilali so, kot da prvič igrajo nogomet, strah v očeh, kot da sami niso profiji, izgubljene žoge, otroške osnovne napake itd.
Ocena slaba.
Ocena slaba.
Sam si si kriv, kaj pa gledaš tekem LolimpijeCitat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Vem kaj sem gledal in videl....0
Saj pa s tako oceno se tudi ostali strinjamo. Slabo. Razen par dobrih potez Milca in dokaj čvrste obrambe (z izjemo par bedarij Šulerja in Pihlerja ter razburjanje nad sodnikom, kar nas je stalo zadnjega gola...). Hej, klub slabi igri smo še vedno svetlobna leta pred LolimpijoCitat:
Se pa s snečkotom celo strinjam, čeprav se v športu z njim redko
Citat:
Še dobr, da ga mate, ampak mi smo doma z liverpoolom igral 1:1, vi ste pa hlačke slekl za 0:7
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Poden od fuzbala!!! To bi bilo treba prepovedat. Vsi v obrambi, kot bi parkiral avtobus v kazenski prostor. Popolnoma negledljivo!!! Sramota!!!
Tekma je bila odigrana 24. septembra 2003. Kdaj pa je tisto leto Liverpool začel s sezono?Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
Olimpija je bila takrat ze v tekmovalnem pogonu pri cemer Liverpool takrat se niti ni zacel s sezono.
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Tekma je bila odigrana 24. septembra 2003. Kdaj pa je tisto leto Liverpool začel s sezono?
Tipično štajersko nekulturno!!! Ostale komentarje sprejemam, je pač prepucavanje, ampak mdragan je pa že večkrat dokazal kako primitiven je!!!Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Poden od fuzbala!!! To bi bilo treba prepovedat. Vsi v obrambi, kot bi parkiral avtobus v kazenski prostor. Popolnoma negledljivo!!! Sramota!!!
Ubij se žabarček.....skoda da tvoj stari ni uporabljal kondoma ko te je delal.....
Citat:
Ne vem sicer kaj sem narobe napisal, da bi me ti karkoli podučil, ampak...
Pool je leta 2003 igral še v četrtfinalu uefa pokala kamor je prišel iz lige prvakov miki
Pejt nazaj k baletu
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Pa kaj ma veze kaj je bilo....mi smo premagali Celtic,Rangers,Lyon pike vzeli Chelsea,Sevilli,Sportingu in Schalke 06.....in vseno kasirali 7 komadov....in seveda igrali osmino finala Europa League in namucili kasnejse zmagovalce lige....
Citat:
Spet maš težave z razumevanjem ali pa si nepismen, kar je tipična fuzbalerska