Imam ga okoli pol leta.
+ upravljanje prek touchscreena (všeč že od dlančnikov naprej)
+ full-screen tipkovnica zelo olajša tipkanje
+ bliskavica deluje za tak telefon zelo v redu
+ 120 fps je v redu stvarca. Ne bo se ravno videl pok balona, lepo pa se vidi steklenico, ki jo raznese zračna puška
+ Video posnetki so kar v redu, 5M slike v dobrih pogojih tudi.
+ ko se navadiš na UI, lahko hitro upravljaš z njim. Jaz se še nisem čisto... Sicer mi je pa UI všeč
- fotoaparat rabi kar veliko časa, da stisne sliko. 5M Nokie in SE slikajo in ostrijo hitreje
- Ko slikaš moraš zaradi daljšega časa slikanja paziti, da ga ne premaknše. IS je bl tko
- ljudje z ne ravno malimi prsti se bojo motili na full screen tipkovnici, včasih je treba kakšno stavr dvakrat pritisnit
- baterija... če ga ne polnem vsak dan me drugi dan sredi dneva preseneti prazna baterija. Če preklopiš samo na GSM signal je malo bolje
- Priložen software (LG phone suite) je enga k**** vreden
- pri srfanju, prvič javi 1001 napako ko odpreš stran (no, v bistvu jih je enih par različnih) , ko enkrat osvežiš odpre.
Sicer sem kar zadovoljen. Ne zafrkava veliko, v tem času mi je sam parkrat zmrznil ali pa se resetiral. Kupil sem si ga primarno zaradi fotoaparata (pač, bil je za tisti čas med top fotofoni) ker ga imam lahko stalno s sabo. Pričakoval sem več, a sem imel tudi že slabše.