LG KU990 viewity

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kakšno je kaj vaše mnenje o omenjenem telefonu, ki je v akciji pri mobitelu? Sem mel chokolateja od LG - ja pa sem bil malo razočaran nad baterijo kaj pa kaj pri tem? Kaj pa kake druge lastnosti so dobre?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam nobeden nič ne napiše ni nobenih izkušenj? Niti iz druge al pa tretje roke?
confused-1.gif

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
jaz sem ga na kratko testiral, tako da o bateriji ne bi mogel kaj preveč reči, vmesnik pa ni tako napačen.
kamera pa me je kar navdušila, sploh z video posnetki.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Imam ga okoli pol leta.

+ upravljanje prek touchscreena (všeč že od dlančnikov naprej)
+ full-screen tipkovnica zelo olajša tipkanje
+ bliskavica deluje za tak telefon zelo v redu
+ 120 fps je v redu stvarca. Ne bo se ravno videl pok balona, lepo pa se vidi steklenico, ki jo raznese zračna puška
+ Video posnetki so kar v redu, 5M slike v dobrih pogojih tudi.
+ ko se navadiš na UI, lahko hitro upravljaš z njim. Jaz se še nisem čisto... Sicer mi je pa UI všeč

- fotoaparat rabi kar veliko časa, da stisne sliko. 5M Nokie in SE slikajo in ostrijo hitreje
- Ko slikaš moraš zaradi daljšega časa slikanja paziti, da ga ne premaknše. IS je bl tko
- ljudje z ne ravno malimi prsti se bojo motili na full screen tipkovnici, včasih je treba kakšno stavr dvakrat pritisnit
- baterija... če ga ne polnem vsak dan me drugi dan sredi dneva preseneti prazna baterija. Če preklopiš samo na GSM signal je malo bolje
- Priložen software (LG phone suite) je enga k**** vreden
- pri srfanju, prvič javi 1001 napako ko odpreš stran (no, v bistvu jih je enih par različnih) , ko enkrat osvežiš odpre.

Sicer sem kar zadovoljen. Ne zafrkava veliko, v tem času mi je sam parkrat zmrznil ali pa se resetiral. Kupil sem si ga primarno zaradi fotoaparata (pač, bil je za tisti čas med top fotofoni) ker ga imam lahko stalno s sabo. Pričakoval sem več, a sem imel tudi že slabše.

Nazadnje urejeno:

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Jaz sem se ga naveličal po 14ih dneh. Verjetno bi se ga se prej, če se ne bi igral z raznimi temami. Fotoaparat je ok, ce imas dovolj svetlobe. Bliskavica je pa bolj ne kot ja. Ženi sem nabavil k850i in ima bliskavico vsaj 3x močnejšo. Vmesnik je potreben še piljenja, ker so določene stvari nelogične. Baterija zdrži nekje 2 dni redne uporabe, ampak mene ne moti, ker sem navajen filat vsak dan. Tudi jaz sem ga nabavil samo zaradi aparata, ampak me je razočaral. Zdaj ga ima žena, njej je pa fensy

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem ga hotel it dans kupit pa sem ugotovil da je samo v paketu povezani 33 al pa 55 tok pa na domačem telefonu ne porabim! Lahko pa dam 300+ evrov pa ga tak kupim z neko vezavo verjetno tok pa za telefon še nisem pripravljen dati.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a se da na omenjeni telefon naložit kaka navigacija? In kje bi se dalo kupit kake etuije za tak telefon?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
a se da na omenjeni telefon naložit kaka navigacija? In kje bi se dalo kupit kake etuije za tak telefon?

Navigacija sicer deluje, ce imas seveda gps modul, ampak je vse bolj bogo, ker lahko nalagas samo java programe. Etujije pa dobis na ebayu.