Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Jaz sem zadnjič v snegu ugotovil, da se nekaj mesecev stara letna guma boljše obnese v snegu, kot 3 leta stara zimska guma s 6-7mm profila.
Daj si iz imena odstrani "P"
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Jaz sem zadnjič v snegu ugotovil, da se nekaj mesecev stara letna guma boljše obnese v snegu, kot 3 leta stara zimska guma s 6-7mm profila.
Hm, meni je karkaso sesuloCitat:
Uporabnik ALTF4 pravi:
Zimske gume poleti NE more zakuriti (mit, ki ne drzi!), kvecjemu cufati se zacne po lamelah s starostjo.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hm, meni je karkaso sesuloCitat:
Uporabnik ALTF4 pravi:
Zimske gume poleti NE more zakuriti (mit, ki ne drzi!), kvecjemu cufati se zacne po lamelah s starostjo..
PS: Čakam kalbota, da mi pove, kakšen de.bi.l sem, ker se vozim s takim po cesti in zraven pridigam drugim, kako je treba vozit.
Citat:
Uporabnik ALTF4 pravi:
Zimske gume poleti NE more zakuriti (mit, ki ne drzi!), kvecjemu cufati se zacne po lamelah s starostjo.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik ALTF4 pravi:
Ni čisto res. Izraz "zakuriti" sicer ni ravno posrečen, je pa res, da lahko guma otrdi zaradi thermal cyclinga, če jo res dobro pregreješ večkrat ...
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/TJsV2ORMsms&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/TJsV2ORMsms&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
To kar je bilo povedano v prvem postu,Citat:
Uporabnik sandra pravi:
In kaj to pove končnemu uporabniku? da so letne pozimi kul? se je v lublani videlo ob prvem sneženju .
To so prave zimske gume za sneg, se pravi za dežele kjer imajo dalj časa na vozišču sneg. M+S so to kar pove že sama oznaka, blato in snežna brozga, in profil je tak da so vozne tudi poleti, za razliko od kockastih...Citat:
Uporabnik ALTF4 pravi:
kanadske, norveske zime, kocka profil 9-11mm profila ki jih lahko povecini se v jezevke spremenis.. Pri nas se slednjih prakticno ne prodaja vec.