Leasing iz osebe A na B

gavro10

Zelenc'
30. maj 2011
2
0
1
Pozdravljeni!

Punci sem vzel leasing na moje ime, odplačevala pa ga je ona s študentskim delom, sedaj je dobila redno zaposlitev (že skoraj 4 mesece), pa bi sedaj leasing "prepisala" na njo, da bi položnice in vse prihajalo na njen naslov in bi ona bla leasingojemalec.

Kako sedaj zadevo urejam?

Hvala in LP!

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
A je pretežko, da bi vprašal leasingodajalca?
bonk.gif

gavro10

Zelenc'
30. maj 2011
2
0
1
Zakaj pa pol je ta forum? Pol pa itak lahko vse sprasujemo mehanike pa na uradnih servisih, pa na bankah.

Eni nabijajo kak providam pobegnejo, drugi kak kurilno točijo pa jim vsi stoje ploskate, človek pa normalno vpraša kako
je ena bančna zadeva, ampak ker nimam 3000 sporočil me pač popljuvate.

Nisem ravno z mesta, in če me sedaj zanima, lahko pridem prej sem vprasat kot pa da se vozim 30km v eno smer.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Prevzemov leasingov več ne delajo, tako da špekuliram, da bota mogla it do avtohendlerja, ta bo avto odkupil, plačal
leasing, punca pa nato od njih kupi avto in nase leasing.

Še prej se dobro pozanimajta ali je dejansko leasing sposobna, da nebota mela nepotrebnih štal.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Oprosti, nisem te želel kakorkoli užalit. Ampak fora je v tem, da ti bo točen postopek lahko povedal le tisti, pri katerem imaš leasing. Zadeva se lahko razlikuje od hiše do hiše, od produkta do produkta. Predvsem se ti pa ni treba vozit 30km v eno smer, da bi vprašal, saj je bil telefon izumljen že pred cca. 135 leti...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sma dva dni nazaj s frendom letala okol njih, frend želel avto izplačat, pa so bli še vsi not, pa nama je prijazno povedal da je konec,
pa pravi frend, da sma ravno z banke, da bi jim rad odplačal 7300 pufa, pa so rekli "ju3 od 8mih dalje gospod", pa je blo mogoče
pet minut do konca. Sma se lahko obrnila in šla. Carji so, ni kaj.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
Zakonsko je določeno, da prenos leasing ne gre. Lahko samo zaključijo pogodbo z osebo A in naredijo novo pogodbo z osebo B. Sistem na katerega bodo pa to naredili, če sploh bodo pa je pri leasing hišah različen. Če bo kvaliteta nove stranke enaka kot je bila do sedaj se bo dalo verjetno zmenit, če pa je tvoja punca bistveno manj kreditno sposobna kot ti pa tega seveda ne bodo naredili ali pa bodo naredili ampak boš ti moral ostati kot porok.
Takole na kratko, če pa še kaj ni jasno pa vprašaj.