Na koncu se nisem odločil za tega, saj sem ugotovil, da je grafično preveč podhranjen. Ne potrebujem ga za igranje iger, želim pa, da mi Zwift tekoče laufa. Za max resolucijo naj bi bila kartica ranga GTX 970.Prenosni računalnik LENOVO IdeaPad 5 (15ARE05) - EKSPONAT
Artikel je razstavni eksponat. Z opravljenim spletnim nakupom se stranka strinja razstavnim eksponatom. Artikel se pošilja v originalni embalaži z vsemi pripadajočimi dodatki, brez napak in poškodb. Uveljavljanje reklamacij je v skladu z garancijskim listom in veljavno zakonodajo. Garancijski...www.harveynorman.si
Na koncu se nisem odločil za tega, saj sem ugotovil, da je grafično preveč podhranjen. Ne potrebujem ga za igranje iger, želim pa, da mi Zwift tekoče laufa. Za max resolucijo naj bi bila kartica ranga GTX 970.
Iščem naprej... Hvala vseeno za predlog.
Če komu koristi, naročil USB-C port replicator z Amazona: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08X14KRMB/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1Mal si me zakuru s tem Type-C port replikatorji, poznaš kakega pametnega ki omogoča priklop dveh monitorjev (HDMI ali DisplayPort)?
Edit: mogoče tole?
Marsikaj se dobi za ta znesek. Jaz bi ti priporočal nekaj na AMD osnovi. Vsaj rtenutno.Isce se 15,6" laptop, ki se bo uporabljal predvsem za zoom in velik odprtih zavihkov vmes. 7 let je to delo zgledno odpravljal Medion, danes pa so odpovedali panti. Hofer ta trenutek nika nic v ponudbi. Kaj priporocate, kaksen Hp probook? Budget do max 700€. Hvala.
dvdrw je dans en glih tolk koristna zadeva k floppy drive al pa kasetnik.... a ta pa je prešvoh za vas ... še DVD writer ima ! (zna bit precej koristno)....
HP 250 G7 15,6" 1920x1080/i3-1005G1/8GB/256GB/W10 Home (197Q8EA) prenosni računalnik
Povežite se s cenovno ugodnim prenosnim računalnikom HP 250.www.bigbang.si
Ti veš, da sem jest bolj konzervativen in kot bolj slabo kaže, se utegne v uporabo spet kot uderground vrnitdvdrw je dans en glih tolk koristna zadeva k floppy drive al pa kasetnik.