Ampak podatke pa skrivajo kot kača noge.Navali narode
HOFER dostava | HOFER
HOFER predstavlja kakovost po ugodni ceni ✓ Vsak teden nova ponudba ✓ Velika ponudba izdelkov ✓ več kot 80 trgovin ➤ Izvedite več pri HOFERju.dostava.hofer.si
P.s.: tisti laptop za 1299€ je bil prav tako takoj razprodan, kar me (zaradi cene) zelo preseneča. V Avstriji se je enak prenosnik za enako ceno prodajal precej dlje časa - se očitno jodlarji ne tepejo ob 8ih zjutraj za nakup.
rešitev je en klik stran.Ampak podatke pa skrivajo kot kača noge.
Disk
RAM
Grafika
.
.
.
Ful važen podatek...Hvala obema
Nataknjen sem bil zato, ker včeraj zvečer nisem našel koliko rama ima tale telefon
Najbrž ima 3, ampak obstaja verzija z 2,3 in 4HOFER dostava | HOFER
HOFER predstavlja kakovost po ugodni ceni ✓ Vsak teden nova ponudba ✓ Velika ponudba izdelkov ✓ več kot 80 trgovin ➤ Izvedite več pri HOFERju.dostava.hofer.si
Meni je razlika če ima 2 ali 3.Ful važen podatek...
pomoje za matrurantko čisto okPod nujno rabim prenosnik za hčer-maturantko-očitno gredo nazaj v šolo.Gledal sem tole a bi bilo o.k
sam sem imel kot maturant dve leti nazaj Lenovo ThnikPad T420. Intel i5 2540m, 8gb rama in 256ssd pa sem bil čisto zadovljen z odzivnostjopomoje za matrurantko čisto ok
tale R5 3500u če se nemotim naj bi biu podobno sposoben kot i5 8th gen
v singlethreaded je intel boljši v multi pa ryzen
zdej pri vsakodnevnih enostavnih zadevah so bolj singlethreaded zadeve. ampak pomoje ni neke moteče razlike
Počakaj mogoce da ti se kaksen guru odgovori. Sam se imel v zivljenju dva prenosnika tako da mogoce nisem najboljsi virTorej za te € je to.Hvala vsem za pomoč
Bom do ponedeljka,potem bom pa obvezno moral.
Hvala za pošten odgovor
poskusi najdet kaj z 4000 generacijo amdja. bolsa integrirana grafika in hitrejsa jedra.Torej za te € je to.Hvala vsem za pomoč