Odločila se je za tega.Tako da nosila si ga bo pa sama jaz ga ji sigurno ne bom
Ja imela ga bo v študentskem domu,doma je itak namizni računalnik.Upam da ji zdrži še za čez fax.Ja sem videl ja.Windowse si naložim sam
Mal si me zakuru s tem Type-C port replikatorji, poznaš kakega pametnega ki omogoča priklop dveh monitorjev (HDMI ali DisplayPort)?Obvezno kupi nek laptop, na katerega lahko priklopiš USB Type-C "docking" (beri: port replicator). Potem pa kupiš samo en zunanji monitor z vgrajenim dockingom in na monitor priklopiš še tipkovnico in miško. Med monitorjem in laptopom je potem samo USB Type-C kabel, preko katerega poteka čisto vse, tudi polnenje laptopa (monitor polni laptop).
Recimo tale monitor: https://www.lenovo.com/us/en/access...h-10A16270QP127inch-Monitor-HDMI/p/61AFGAR1US
Sicer pa dobiš za ~30€ tudi ločene Type-C port replicatorje, ki jih uporabiš na klasičnem monitorju (primer na Amazonu). Ampak če monitorja še nimaš, potem kupiš seveda takšnega z že vgrajenim "dockom".
Thinkpad imaš moj da
Mal si me zakuru s tem Type-C port replikatorji, poznaš kakega pametnega ki omogoča priklop dveh monitorjev (HDMI ali DisplayPort)?
Edit: mogoče tole?
V ponedeljek lahko ne bo več zalogeBom do ponedeljka,potem bom pa obvezno moral.
Hvala za pošten odgovor
Koliko € je poštnine? Da se ne prijavljam samo zaradi tegaEvo.Naročeno
Lenovo IdeaPad 5i 15ITL05 graphite grey Notebook - bei expert kaufen
Lenovo IdeaPad 5i 15ITL05 graphite grey Notebook (15,6 Zoll Full-HD, i5-1135G7, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Fingerprintsensor, backlight Keyboard, Windows 10 Home) - Jetzt reservieren und im Markt abholen oder direkt liefern lassenwww.expert.de