Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
luka51 ribne pumpa... ker gorivo maže pumpo/dize... (vsaj pri dizlu je tako)
ja motor pa ostane nepoškodovan....
Citat:
luka51 ribne pumpa... ker gorivo maže pumpo/dize... (vsaj pri dizlu je tako)
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Ksz
Na servise nosite svoje enako olje pa boste prihranili cca 13€ po litru. Tu vas najbolj ožemajo.
http://www.zurnal24.si/mehanik-leta-janez-kranjcic-clanek-242503Citat:
Neodvisni mehanik Janez Kranjčič je po uspehu na celjskem sejmu, ko je pred leti premagal vse Renaultove mojstre, tudi v finalu tekmovanja za Mehanika leta premagal vse serviserje zaposlene na pooblaščenih servisih.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
BTW, koliko pa kaj plačaš servis? Ker moja soproga mi to vedno meče naprej, ko omenim Mazdo (spomini na Accorda so še sveži, pa sem bil z avtom extra zadovoljen, samo servisi je bilo pa vse 300+).
Citat:
Men je zanimivo da so vse gume enakomerno obrabljene isto ploscice
Citat:
Men je zanimivo da so vse gume enakomerno obrabljene isto ploscice
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Verjemi, da se da dokazati da ni bilo servisirano po standardu. Sem prepričan, da bi izvedenc hotel imeti seznam pregledanih in opravljenih stvari in če so v skladu z navodili proizvajalca. Sedaj mi pa povej kateri nepooblaščenc ti da tak seznam.
Vsak ki ima registrirano servisno dejavnost in je vgradil original ali originalu enakovredn del.
Pa se lahko pod nosom obrišejo na pooblaščenem. Garancija bo veljala. Ti maš lepo račun in potrjeno servisno in je to to. Že večkrat dokazano in preverjeno v praksi. Pa se je šlo za avte ki so nazadnje pooblaščen servis vidli od blizu ko so šli iz salona.
pa to BMW, VW in MB in popravila v vrednosti več tisoč €
Beri http://www.krapenc.si/si/668/114/Servisiranje_vozil_pri_nepooblascenih_serviserjih.aspx
Če maš voljo su pa lahko celo uredbo sam prebereš.
In prosim ne več pametovat o stvareh o katerih očitno nimaš pojma.
In zakaj misliš da so začeli dajat minimalno zakonsko določeno garancijo potem pa jamstvo. Ker za jamstvo si lahko svoje pogoje zmislijo. Pa če bo napisal, da ga moreš direktorju 1x na mesec potegni drugače ni več jamstva bo to to.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Verjemi, da se da dokazati da ni bilo servisirano po standardu. Sem prepričan, da bi izvedenc hotel imeti seznam pregledanih in opravljenih stvari in če so v skladu z navodili proizvajalca. Sedaj mi pa povej kateri nepooblaščenc ti da tak seznam.
Vsak ki ima registrirano servisno dejavnost in je vgradil original ali originalu enakovredn del.
Pa se lahko pod nosom obrišejo na pooblaščenem. Garancija bo veljala. Ti maš lepo račun in potrjeno servisno in je to to. Že večkrat dokazano in preverjeno v praksi. Pa se je šlo za avte ki so nazadnje pooblaščen servis vidli od blizu ko so šli iz salona.
pa to BMW, VW in MB in popravila v vrednosti več tisoč €
Beri http://www.krapenc.si/si/668/114/Servisiranje_vozil_pri_nepooblascenih_serviserjih.aspx
Če maš voljo su pa lahko celo uredbo sam prebereš.
In prosim ne več pametovat o stvareh o katerih očitno nimaš pojma.
In zakaj misliš da so začeli dajat minimalno zakonsko določeno garancijo potem pa jamstvo. Ker za jamstvo si lahko svoje pogoje zmislijo. Pa če bo napisal, da ga moreš direktorju 1x na mesec potegni drugače ni več jamstva bo to to.
Glede na to da si linkal si zagotovo tudi prebral?
Popravila in vzdrževanje motornih vozil lahko izvajajo vsi serviserji motornih vozil, ki so registrirani za popravljanje in vzdrževanje (imajo obrtno dovoljenje), za opravljeno delo izdajo račun in pri tem upoštevajo navodila proizvajalca vozil (v dopolnilnih smernicah je to opredeljeno kot »zmožnost serviserja, da pravilno opravi določeno popravilo ali vzdrževanje«. Posledično avtoserviser garantira za opravljeno delo in vgrajene nadomestne dele.
Delavnice lahko kvalitativne enakovredne nadomestne dele (torej tiste dele, ki niso originalni), nabavljajo tudi od tretjega podjetja, ki proizvaja nadomestne dele. Uredba dopušča vgradnjo nadomestnih delov ustrezajoče kakovosti (ni torej treba originalnih delov).
Torej garancija papa ce pride do cesarkoli...