Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Nazaj bi bilo potrebno odpreti podforum politika. Bi se 95% debate prelilo tja, čvek in ostali forumi bi se prepucali. V politiki bi pustil pravilo gostilniške debate, kjer vemo, da so kakšne neumne objave, tako to je.

V čveku in ostalem delu bo težko prepovedati politične debate, ker so splošne teme, ki se tičejo vseh. Npr poplave in ukrepi. Ampak če je tako splošna tema, je morda čisto ok, da je tam. Bi pa v čveku probal vseeno dvigniti nivo debate iz gostilniške na prijateljsko. Vsak ima pravico do mnenja, ampak brez žaljenja uporabnikov, groženj, nadlegovanja. In vsak ima kdaj temo, ki se ga dotakne in bolj aktivno in namesto z glavo, s srcem komentira. Ok. Ampak če si moteč večini uporabnikov (ne zaradi vsebine, ampak obnašanja), potem je tu ban edina rešitev.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Pa sej je že bilo tako kot si napisal. Potem je pa prišel covid s svojim frustrirajočimi posledicami, med temi tudi napeto ozračje in za konc češnjica na tortici, norček od moderatorja, ki je brisal ljudi na osnovi svojih norih kriterijev v smislu tega ne maram ga bom pobrisu in banal. Totalne idiote (vemo kdo so) je pa puščal in jim celo držal štangico.

Se pa strinjam, da je težko, da se ne bi pogovarjal o politiki, ker nam kroji življenja tako ali drugače.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tale tvoj komentar, poln sovraštva je primeren za toplice.
Kakopak sovraštva. Tle meni in ostalim desničarjem vi rdečuhi skoz nekaj grozite z likvidacijo in toplicami, pol, pa vi men o sovraštvu. A bi vi mene radi pospravli iz ljubezni? Vi komunisti ne znate druzga kot drugače misleče pospravt, likvidirat, banat. Tako kot so to delal vaši vzorniki po vojni. Partizani komunisti so po vojni tud delali tako kot vi. Komunisti vsi do zob oboroženi in s puško, nasprotniki, ženske, otroci pa neoboroženi goli in zvezani, pa rafal u čelo in hajd v jamo z njimi, pa zasipat jih pol. In evo jo zmago. Tle na forumu, se pa komunisti lahko kurčite samo zato, ker majo vaši moderatorji s katerimi ste zlizani, eno tipko več na forumu kot jo imam jaz in oni zdaj mene lahko banajo jaz jih pa ne morem, ker te tipke nimam.. Tako s tem gumbom lahko vsak zmaga in tako imaš lahko ti zmeraj prav. Samo ta knof moraš imet pa si zmagal. Če bi se nekje lahko pomerili v fer igri vsi z enakimi gumbi, bi pa komunisti pušili ko star kotel. Ker vi se ne znate igrat pošteno, vi se igrate samo tam kjer sodnik dela za vas.
Kolk desničarjev na tem forumu vam komunistom grozi z likvidacijo in banom? Kolk? Vi banda rdeča pa skoz. A res misliš, da se bana bojim? Boli me kürac za toplice in ban. Marš pezde rdeče, ki v življenju nis še nič dosegel s svojimi rokami! Kar imaš, imaš zato, ker si solidaren s komunisti zločinci. Ko komunističnih privilegijev ne boš več imel, boš pa od lakote crknu..
Ajde, pejd zdej tvojmu šefu zatožit, da me bo banal.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.680
-525
83
Kakopak sovraštva. Tle meni in ostalim desničarjem vi rdečuhi skoz nekaj grozite z likvidacijo in toplicami, pol, pa vi men o sovraštvu. A bi vi mene radi pospravli iz ljubezni? Vi komunisti ne znate druzga kot drugače misleče pospravt, likvidirat, banat. Tako kot so to delal vaši vzorniki po vojni. Partizani komunisti so po vojni tud delali tako kot vi. Komunisti vsi do zob oboroženi in s puško, nasprotniki, ženske, otroci pa neoboroženi goli in zvezani, pa rafal u čelo in hajd v jamo z njimi, pa zasipat jih pol. In evo jo zmago. Tle na forumu, se pa komunisti lahko kurčite samo zato, ker majo vaši moderatorji s katerimi ste zlizani, eno tipko več na forumu kot jo imam jaz in oni zdaj mene lahko banajo jaz jih pa ne morem, ker te tipke nimam.. Tako s tem gumbom lahko vsak zmaga in tako imaš lahko ti zmeraj prav. Samo ta knof moraš imet pa si zmagal. Če bi se nekje lahko pomerili v fer igri vsi z enakimi gumbi, bi pa komunisti pušili ko star kotel. Ker vi se ne znate igrat pošteno, vi se igrate samo tam kjer sodnik dela za vas.
Kolk desničarjev na tem forumu vam komunistom grozi z likvidacijo in banom? Kolk? Vi banda rdeča pa skoz. A res misliš, da se bana bojim? Boli me kürac za toplice in ban. Marš pezde rdeče, ki v življenju nis še nič dosegel s svojimi rokami! Kar imaš, imaš zato, ker si solidaren s komunisti zločinci. Ko komunističnih privilegijev ne boš več imel, boš pa od lakote crknu..
Ajde, pejd zdej tvojmu šefu zatožit, da me bo banal.
Kakim desnicarjem, v sloveniji desnicarjev ni, ste samo jansisti.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Poglejte rezultate te ankete. Več kot 80% članstva se strinja da je potrebno počistiti plevel. Mogoče je čas za demokratizacijo tega procesa.
Zberemo predloge za največje nadloge na forumu. Odpremo anketo in tistega ki dobi največ glasov zabrišemo ven.

Ko pride Stardec na vrsto bo sicer jokal o likvidaciji in bogve vsem še. Ampak razlog za ban seveda ne bo politične narave, ampak precej bolj preprost: "Tečn si ko drek in nobenmu se ne da brat tvojih kozlarij."

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Poglejte rezultate te ankete. Več kot 80% članstva se strinja da je potrebno počistiti plevel. Mogoče je čas za demokratizacijo tega procesa.
Zberemo predloge za največje nadloge na forumu. Odpremo anketo in tistega ki dobi največ glasov zabrišemo ven.

Ko pride Stardec na vrsto bo sicer jokal o likvidaciji in bogve vsem še. Ampak razlog za ban seveda ne bo politične narave, ampak precej bolj preprost: "Tečn si ko drek in nobenmu se ne da brat tvojih kozlarij."
Zakaj jih pa bereš pol? Daj me na "ignore".
Ja plevel boste spucali ja. Le kolk plevela bo med vami komunisti?

Kakopak, ban ne bo politične narave. Bo pa komunistične narave.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.898
-355
113

eh, čez 14 dni bi se vrnil z novim nickom.

treba jih je dosledno sankcionirat in v roku 1-2 meseca se bi sami umaknili. Ampak to mora bit admin gluh na vse pripombe in grožnje, ker bi bil pogrom, ko bi se začelo sankcionirat in brisat poste.