Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
400
-875
28
Ne moreš primerjat foruma kjer si-smo več ali manj anonimni in pa real lifa, kjer se večina tukaj "najglasnejših" malo drugače obnašala kot na forumih. Sem prepričan, da tisti, ki tukaj žalijo tega v real lifu ne upajo in ne povedo tistim svojim kolegom, prijateljem, znancem, sodelavcem to kar mislijo oz. tukaj gor drekajo.

• Všeč mi je
Reactions: sad

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Podforum Parlament je bil vedno tu in vedno se je za politike uporabljalo neke nadimke, od ćelave in kobile preko puklastega in tišlarja oziroma serpentinška. VEDNO. Ampak v času svoboNE se pa ni več smelo pisati o pernatem in kloakočarci. Zato je sedaj tako kot je. Represija vedno vzbudi neki vrsto odpora. Naj se vrne Parlament, vsak ki privleče politiko tja kjer ji ni mesta, pa banovci.
Koristno bi bilo tudi da bi se organizirali banovci samo za teme ali podforume, ne pa za celoten alter. Imamo kar nekaj uporabnikov, ki so v nekaterih temah zelo dobri, v drugih pa kozlajo. Ban bi bil torej koristen če bi se take banalo samo iz tistih kozlajočih tem. Pa tudi za mode ignore funkcija bi bila boljša če bi se dala izvesti za podforume kjer niso modi.
Kako bilokje sploh lahko izključiš debato o politiki, če pa je ravno politika tista, ki kroji potek dogodkov in naše življenje na prav VSEH področjih? VSEH. Prav VSEH. Tud, če se hočeš pogovarjat npr o dediščini ...... Kako npr v temi o dediščini debatirat brez politike, če pa je politika pravkar določila nov davek na dediščino? Golob bo uvedel nov davek na darilno dediščino. In kako zdaj debatirat o dediščini in o novem višjem davku brez, da bi omenil vladajočo Svobodo, Levico, SD in politika Goloba in da mu pri tem nebi jebal mater? Kako? To je izvedljivo seveda v diktaturi. Ban , diskvalifikacija, likvidacija....komot.
Brez politike se mogoče lahko debatira samo v debatah okol kurbarije, pa še to ne več, od kar ima Golob Tino Bager.
Je pa nekaj res. In sicer, da so debate o politiki nazaželjnene samo takrat, ko so na oblasti "naši". Naših politikov se ne sme kritizirat. Ko so za kakšno leto ali dve slučajno na oblasti "njihovi" plitiki, potem užgi po njih kar se le da iz vseh topov. Takrat je debata o politiki dovoljena.
Banajte in ukinite debatiranje o politiki, pa boste vidli kolk bo forum sploh še laufal..

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
400
-875
28
To sploh ni res! To lahko reče samo nek zasvojenec z politiko, ki nima drugega v življenju kot da se zaradi svoje nesposobnosti znaša na vse druge okoli sebe. Seveda potem je za vse kriva politika. Če ti politika kroji življenje potem to še ne pomeni, da moraš meni vsiljevat neko svoje prepričanje. Jaz brez problema shajam s tem, da se o politiki sploh ne pogovarjam posebej pa ne na forumih in tam kjer nima smisla.
Odprite si svoj politični forum in tam gor nabijajte po mili volji. To pa pač NE BI SMEL BIT politični forum.
Kaj ti ni jasno, če ti večina govori, da to ni za na ta forum in da ste v manjšini. Poberite se drugam, odprite svoj forum in mirna bosna!
Sploh pa to ne bi smela bit debata s tabo, ker tebe že zdavnaj tu gor ne bi smelo bit, temveč bi se moral oglasit nekdo od adminov in moderatorjev, to pa vemo, da se ne bo, ker nimajo jajc.

• Všeč mi je
Reactions: sad in jest5

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
ksz
Kolikor se jaz spomnim je bilo najprej opozorilo da se neha žalit ter vzpostavi nek spoštljiv dialog v politiki pa bi tisti podforum ostal. Ker pa tega nis-mo/te sposobni je pač podforum ukinil.
Ukinit bi moral tudi druge politične teme takoj ko so se pojavili (odpiralce teme pa kaznovat), ampak očitno jih nima kdo, ker komur ne paše "igrat" po pravilih lahko gre. Samo očitno nekateri brez ne zgolj politike, pač pa žaljenja uporabnikov ne zmorete.

Zame dati nekoga na ignore ni rešitev, ker navkljub nekih političnim bedarijam lahko taisti uporabnik nekje poda dober nasvet.

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
400
-875
28
Ti si tisti, ki si se lani pritepel k nam, kateri smo tukaj že bili. Nismo mi prišli k tebi. Če ti ni všeč. lahko ti odideš tja kjer si bil prej.
Ti se še rodil nisi, ko sem bil jaz že na tem forumu, tako da si ti najmanj kompetenten, da boš meni govoril kam naj grem.
Se me še nobeden ni znebil pa se me tudi ti ne boš. Bova videla kdo bo prej odšel :cool:
Ene par smo se vas že znebil, drugih se pa še bomo.

B81

22. jul 2007
36.879
10.441
113
Ti se še rodil nisi, ko sem bil jaz že na tem forumu, tako da si ti najmanj kompetenten, da boš meni govoril kam naj grem.
Se me še nobeden ni znebil pa se me tudi ti ne boš. Bova videla kdo bo prej odšel :cool:
Evo to pa "true colors" :evil:

Vzrok za to, da bi ti rad, da se politika, ki je tukaj od začetka, odstrani, je vzgoja sončka, kateremu so starši omogočili vse in jih je od malega vozil okoli.
Kako lahko pričakuješ nekaj takega, kar si napisal? Če si od začetka pisanja v tej temi še dajal vtis normalneža, si s tem postom pokazal, da si samo en nadutež tipa bizi ipd.
Človek, ki je delal od malega in vedno vedel, da ni taglavni, nekaj takega ne pričakuje na javnem forumu, kjer je vse sorte ljudi. Enostavno ne pričakuje, ker ve, da so mnenja vseh pomembna, ne samo lastno. Znebili ste se pa dobrih uporabnikov na svoji strani, če še nisi spregledal. Vaši so šli iz table, saj veš kako je na desnici, zvestoba do groba pa to :evil:

Sicer pa s tem nickom si sem prijadral lani, in to, da si že prej bil tu, je lahko tudi enostavna laž. Pač kaj se menimo, je tak ne? ...

aja še nekaj, post, kot je tvoj, bi jaz kot moderator enostavno brisal, tebe pa dal v banovce za teden. Kdo se bo koga prej znebil, se ne napiše na tablo in pika, če imaš kaj proti njemu, reši po PM.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.981
769
113
Krivci ste vsi, ker se nenehno eni in isti zapletate v neskončne diskusije, kjer je izplen že na začetku jasen. Kot kakšna nezaupnica v parlamentu. 24 ur zapravljanja davkoplačevalskega denarja, čeprav vsi že prvo minuto vejo kak bo izzid.
Ne vem kje imate tako željo po neskončnem dokazovanju, da pa je vaša zadnja prava (pa četudi je res)?
Pač tukaj nekateri trolajo (vsaj upam) do neskončnosti ali pa so samo po domače povedano resnično apani. Drugi se pa vžigate na njih k mutavi na sladoled.
Ignore in je. Res ne vem kje vam je volja vsak dan se z enimi in istimi ukvarjati. Boli me krščen duš a si ga drgnete na Goloba/Janšeta ali pa partizane/domobrance.

Ker po drugi strani je dosti debat, ki so produktivne in človek veliko izve in vas je dosti gor, ki dajate dobre nasvete in informacije.

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
400
-875
28
Evo to pa "true colors" :evil:

Vzrok za to, da bi ti rad, da se politika, ki je tukaj od začetka, odstrani, je vzgoja sončka, kateremu so starši omogočili vse in jih je od malega vozil okoli.
Kako lahko pričakuješ nekaj takega, kar si napisal? Če si od začetka pisanja v tej temi še dajal vtis normalneža, si s tem postom pokazal, da si samo en nadutež tipa bizi ipd.
Človek, ki je delal od malega in vedno vedel, da ni taglavni, nekaj takega ne pričakuje na javnem forumu, kjer je vse sorte ljudi. Enostavno ne pričakuje, ker ve, da so mnenja vseh pomembna, ne samo lastno. Znebili ste se pa dobrih uporabnikov na svoji strani, če še nisi spregledal. Vaši so šli iz table, saj veš kako je na desnici, zvestoba do groba pa to :evil:

Sicer pa s tem nickom si sem prijadral lani, in to, da si že prej bil tu, je lahko tudi enostavna laž. Pač kaj se menimo, je tak ne? ...

aja še nekaj, post, kot je tvoj, bi jaz kot moderator enostavno brisal, tebe pa dal v banovce za teden. Kdo se bo koga prej znebil, se ne napiše na tablo in pika, če imaš kaj proti njemu, reši po PM.
Tukaj ni nobenih "true colers"!
Vedno pišeš tisto, kar mislim in ne kot večina na forumu. Nima jaz kaj pisat po ZS To delajo samo reve, ki si tega ne upajo povedat v faco.
To bi lahko vedel glede na to, da vsi preverjate kdo sem in kdaj sem se prijavil. Potem še preveri kaj vse sem pisal pa boš videl, da nisem nikoli ovinkaril. Tudi zato sem bil banan,(že večkrat povedano, očitno me premalo kontroliraš:evil:) ker sem določenim osebam povedal, kar jim gre, pa jim ni bilo všeč in so se me hoteli znebit.
Svoje "na lep" način sem ti povedal že v prvem postu. Nisi pa tudi ti nedolžen, ker tudi ti nisi z istim nickom od začetka:evil:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se prav, da si tak kot pač vsi rdečuhi, ki se skrivate in kar naprej menjate barve in imena. Enkrat zveza komunistov, pol stranka zares, pa pozitivna slovenija, pa social demokrati itd.....v resnici pa skoz eni in isti braniki zločinskih naslednikov iz murgeljskega klana. Bojite se predstavljat z istim imenom in se skrivate kot podgane v kanalizaciji. Ne znate igrat poštene igre in zmagujete samo s prevarami zločini in likvidacijami. Tud na tem forumu ne znate uveljavit svoj prav drugač kot z likvidacijo drugače mislečega. Komunajzarija hudičeva. Skrivate se za vedno novimi imeni, v resnici pa ste plačani rdečuharski moderatorji iz ozadja.
Ajde banaj me loj rdeči! Banaj še ostale desničarje. Samo nekaj pa lahko narediš, če imaš vsaj tolko jajc kot jih ima Tina Bager.. Napravi in pol na forumu objavi spisek vseh nas katere boš pospravil, pa da vidmo kolk boš pospravil desničarjev in kolk boš pospravil tvojih komunistov. Jaz skoz pišem z istim nickom, ti skrivač pa se ne upaš, ker nimaš čiste vesti. Veš, da si navaden gnoj pa se skrivaš, ampak gnoj zmeraj nazaj prismrdi.
Ajde banaj me zguba rdeča, ki ne znaš drugač zmagovat kot z privilegirano in podkupljeno podarjeno močjo! Tako al tako je enkrat treba it od tukaj.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.757
808
113
toti Maribor
Se prav, da si tak kot pač vsi rdečuhi, ki se skrivate in kar naprej menjate barve in imena. Enkrat zveza komunistov, pol stranka zares, pa pozitivna slovenija, pa social demokrati itd.....v resnici pa skoz eni in isti braniki zločinskih naslednikov iz murgeljskega klana. Bojite se predstavljat z istim imenom in se skrivate kot podgane v kanalizaciji. Ne znate igrat poštene igre in zmagujete samo s prevarami zločini in likvidacijami. Tud na tem forumu ne znate uveljavit svoj prav drugač kot z likvidacijo drugače mislečega. Komunajzarija hudičeva. Skrivate se za vedno novimi imeni, v resnici pa ste plačani rdečuharski moderatorji iz ozadja.
Ajde banaj me loj rdeči! Banaj še ostale desničarje. Samo nekaj pa lahko narediš, če imaš vsaj tolko jajc kot jih ima Tina Bager.. Napravi in pol na forumu objavi spisek vseh nas katere boš pospravil, pa da vidmo kolk boš pospravil desničarjev in kolk boš pospravil tvojih komunistov. Jaz skoz pišem z istim nickom, ti skrivač pa se ne upaš, ker nimaš čiste vesti. Veš, da si navaden gnoj pa se skrivaš, ampak gnoj zmeraj nazaj prismrdi.
Ajde banaj me zguba rdeča, ki ne znaš drugač zmagovat kot z privilegirano in podkupljeno podarjeno močjo! Tako al tako je enkrat treba it od tukaj.
Ne razumem, kako lahko "normalen" človek premore toliko sovraštva do drugače mislečega.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.324
2.538
113
...Preberi prvi stavek mojega prejsnjega posta. Ni se sam odlocil.
Si sodeloval pri njegovi odločitvi?

1691736338780.png

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Ne razumem, kako lahko "normalen" človek premore toliko sovraštva do drugače mislečega.
zgleda, da so po poplavah odpustili iz Hrastovca in Begunj tudi take paciente, ki jih ne bi smeli...to se pa meni, ki sem mlad tako neumno zdi, da se kao zreli ljudje takole obkladajo..nekaj je hec, to, kar se bere od nekaterih je pa že patologija.