Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.033
113
Nuku`Alofa
Kje pa so te grožnje?
malo drugačne besede pa isti pomen

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.646
-1.372
63
Kakopak sovraštva. Tle meni in ostalim desničarjem vi rdečuhi skoz nekaj grozite z likvidacijo in toplicami, pol, pa vi men o sovraštvu. A bi vi mene radi pospravli iz ljubezni? ...
Daj, priloži samo en komentar mene levaka, rdečeuha, trenirkarja, busanca, čapca, pederajsa... ko sem ti grozil. Ali pa komu drugemu. Daj da te vidim.

Umiri retoriko, ker tole da te preganjajo komunisti v sanjah, nima nikakršne zveze s tem, kar tukaj gor pišeš.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Problem je da četudi se ga da na ignore, se bo kdo zapletel v kreg z njim in posledično gre cela tema v tri krasne. In ja, tudi tisti ki se zapletajo v kreg z debili v naključnih temah bi morali biti sankcionirani.
Ja kaj zdej? Kdo se bo zapletel v kreg z menoj? Saj praviš, da se mojih kozlarij ne da nikomur brat? Nihče ne bere mojih kozlarij, ampak se vseglih kregate z menoj?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Daj, priloži samo en komentar mene levaka, rdečeuha, trenirkarja, busanca, čapca, pederajsa... ko sem ti grozil. Ali pa komu drugemu. Daj da te vidim.

Umiri retoriko, ker tole da te preganjajo komunisti v sanjah, nima nikakršne zveze s tem, kar tukaj gor pišeš.
[IMG alt="aljoman"]https://www.alter.si/data/avatars/s/16/16664.jpg?1680601479[/IMG]

aljoman

Fizikalc​

Tale tvoj komentar, poln sovraštva je primeren za toplice.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.646
-1.372
63
Uff, tole ti smatraš za grožnjo? :bonk:

Kako pa se reče temu kar ti počneš? Če ni sovražni govor, kaj je?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Uff, tole ti smatraš za grožnjo? :bonk:

Kako pa se reče temu kar ti počneš? Če ni sovražni govor, kaj je?
Ja, to je grožnja. Grožnja z banom, to je, likvidacija..
Jaz še nikomur nisem nikoli grozil. Ne z banom, še manj pa z besedami kakršne se sliši iz vaših taborov, kot so "še premalo so vas" "po vojni niso opravili dovolj temeljito" itd...take besede prihajajo samo iz vašega komunističnega tabora.
Če jaz koga pošljem v pečko materno, to ni nobena grožnja niti sovražni govor. To je samo kletvica oziroma napotitev tja kamor napoteni spada.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Aja saj res. Po janšističnih merilih je to grožnja s smrtjo.
To ni grožnja s smrtjo, ampak grožnja z likvidacijo iz tega foruma. Samo s tovrstno likvidacijo komunisti na forumskih debatah lahko zmagujete in uveljavljate svoj prav. Drugače ne znate, oziroma s pametjo ne morete zmagat.

B81

22. jul 2007
36.884
10.450
113
Poglejte rezultate te ankete. Več kot 80% članstva se strinja da je potrebno počistiti plevel. Mogoče je čas za demokratizacijo tega procesa.
Zberemo predloge za največje nadloge na forumu. Odpremo anketo in tistega ki dobi največ glasov zabrišemo ven.

Ko pride Stardec na vrsto bo sicer jokal o likvidaciji in bogve vsem še. Ampak razlog za ban seveda ne bo politične narave, ampak precej bolj preprost: "Tečn si ko drek in nobenmu se ne da brat tvojih kozlarij."
To bi slo, ce ne bi talevi zalaufali svoje vojske v stilu i8m in naklikali nas desnih, ki potem letimo dol.
No ali pa obratno, mi desni aktiviramo paravojsko od janse in letite vi dol :valjamse:

Pogoj bi bil, da si vsaj 5 let na tabli, drugace si icek in itak nimas pojma, zakaj tu gre.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.646
-1.372
63
Ja, to je grožnja. Grožnja z banom, to je, likvidacija..
Jaz še nikomur nisem nikoli grozil. Ne z banom, še manj pa z besedami kakršne se sliši iz vaših taborov, kot so "še premalo so vas" "po vojni niso opravili dovolj temeljito" itd...take besede prihajajo samo iz vašega komunističnega tabora.
Če jaz koga pošljem v pečko materno, to ni nobena grožnja niti sovražni govor. To je samo kletvica oziroma napotitev tja kamor napoteni spada.
Ok, očitno si zelo star, demenca, mogoče še kaj? Če prebereš svoje komentarje danes, pa bolj počasi, boš mogoče dojel.
In pazi, ban ni grožnja, zgolj predlog skrbniku, da koga malo ohladi in NE LIKVIDIRA.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ok, očitno si zelo star, demenca, mogoče še kaj? Če prebereš svoje komentarje danes, pa bolj počasi, boš mogoče dojel.
In pazi, ban ni grožnja, zgolj predlog skrbniku, da koga malo ohladi in NE LIKVIDIRA.
Ja kakopak predlog. Da koga malo ohladi ja. Zatlači si ti ta predlog nekam, ko se upošteva predloge samo vas komunistov.. Komunisti so po vojni tud veliko neoboroženih ljudi ohladili. Jaz skrbniku še nikoli nisem predlagal da koga ohladi.

19. jul 2007
2.838
1.562
113
... ampak razlog za ban seveda ne bo politične narave, ampak precej bolj preprost: "Tečn si ko drek in nobenmu se ne da brat tvojih kozlarij."
To si pa prekrasno ubesédil enih par uporabnikov (jih spet ni toliko).
Je par malo posebnih uporabnikov, ampak se jih da tolerirat, te tečnobe pa res ubijajo.
(Da se ne bom skrival za frazami, bom konkretiziral: npr. 8888 ima zelo specifična stališča, ni pa d**kač, prototip d**kača sta mirsi in stardec .)