Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
To si pa prekrasno ubesédil enih par uporabnikov (jih spet ni toliko).
Je par malo posebnih uporabnikov, ampak se jih da tolerirat, te tečnobe pa res ubijajo.
(Da se ne bom skrival za frazami, bom konkretiziral: npr. 8888 ima zelo specifična stališča, ni pa d**kač, prototip d**kača sta mirsi in stardec .)
Ja kakopak. Take, ki se vam ne zdijo preveč nevarni, bi vi še malo pustili. Da ne bo preveč očitno zgledalo, da ste vse spucali. Enga ali dva morate vseglih pustit. Pluralnost pa to. 2 proti 100.

• Haha
Reactions: delter333

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.273
113
Koliko pa vas sploh je dejansko aktivnih tukaj gor? 20-30? In ravno teh 20-30 se večinoma časa drrka in pametuje brez veze. Verjamem, da veliko folka bere Alter, da bi kaj napisali, pa se jim verjetno zdi neumno, saj vas 20-30 večini zagnojite in zato je tako kot je. Kar je novih imen uporabnikov, pa je večina starih prebarvanih.
Tudi motoristični forum so praktično uničili drekači ala Snecer.
Je pa zanimivo, da tega ne opazim nikjer drugje, pa spremljam hrvaške ali srbske forume. Nikjer ni toliko tega sranja, pametovanja in poniževanje drugih. Tukaj če kdo kaj vpraša je kmalu deležen žaljivk in poniževanja, kot da nima pojma in da bi to lahko sam poguglal itd... Beda folk, beda forum. Bedni volilci, bedna vlada...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Koliko pa vas sploh je dejansko aktivnih tukaj gor? 20-30? In ravno teh 20-30 se večinoma časa drrka in pametuje brez veze. Verjamem, da veliko folka bere Alter, da bi kaj napisali, pa se jim verjetno zdi neumno, saj vas 20-30 večini zagnojite in zato je tako kot je. Kar je novih imen uporabnikov, pa je večina starih prebarvanih.
Tudi motoristični forum so praktično uničili drekači ala Snecer.
Je pa zanimivo, da tega ne opazim nikjer drugje, pa spremljam hrvaške ali srbske forume. Nikjer ni toliko tega sranja, pametovanja in poniževanje drugih. Tukaj če kdo kaj vpraša je kmalu deležen žaljivk in poniževanja, kot da nima pojma in da bi to lahko sam poguglal itd... Beda folk, beda forum. Bedni volilci, bedna vlada...

seveda da ne, če se to takoj ustavi.

Tudi pri nas na večina strokovnih forumih ni dovoljeno politke.

in odstranitev iz foruma ni nobena likvidacija, ampak je pač izločanje tistih, ki se enostavno ne držijo pravil.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113

in odstranitev iz foruma ni nobena likvidacija, ampak je pač izločanje tistih, ki se ne držijo pravil.
Čvek ni noben strokoven forum. Ko vi "strokovno" debatirate v telefonskem ali računalniškem forumu....se jaz ne oglašam.
Pa odstranitev ni likvidacija ampak odstranitev praviš. Samo drug termin za isto stvar. Tud po vojni so tako rekli za tiste, ki so jih pospravili. Odstranitev - čiščenje.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.273
113

Politika sploh ni problem. Karaket Slovencev in balkancev je po večini gnil. Nevoščljivi in privoščljivi. Skratka poden folk.
Večkrat sem slišal, da je večina ljudi dejansko dobrih. Ampak, glede na moje izkušnje, lahko mirno rečem, da je večina ljudi pokvarjenih in slabih.
Za osebno korist, bi zajjebali najbližje, sosede, sodelavce itd...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Politika sploh ni problem. Karaket Slovencev in balkancev je po večini gnil. Nevoščljivi in privoščljivi. Skratka poden folk.
Večkrat sem slišal, da je večina ljudi dejansko dobrih. Ampak, glede na moje izkušnje, lahko mirno rečem, da je večina ljudi pokvarjenih in slabih.

no, še sreča, da imamo tebe, svetlo izjemo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tako je.
Dokaz za to, kar praviš je 750+ brezen napolnjenih z ljudmi. Noben drug narod ni poklal tolko svojih ljudi, svojih bratov, svojih sester, svojih očetov, mater...kot Slovenski. Pa niti eden ni odgovarjal za to. To lahko dela samo najbolj gnil človek komunist, v najbolj gnilem režimu komunizmu.

• Objave ne odobravam
Reactions: bizi

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.646
-1.372
63
Tako je.
Dokaz za to, kar praviš je 750+ brezen napolnjenih z ljudmi. Noben drug narod ni poklal tolko svojih ljudi, svojih bratov, svojih sester, svojih očetov...kot Slovenski. Pa niti eden ni odgovarjal za to. To lahko dela samo najbolj gnil človek komunist.
mal prek svojih meja poglej, kar pišeš so bedarije. Samo en primer Ruanda.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.328
2.540
113
Poglejte rezultate te ankete. Več kot 80% članstva se strinja da je potrebno počistiti plevel. Mogoče je čas za demokratizacijo tega procesa.
Zberemo predloge za največje nadloge na forumu. Odpremo anketo in tistega ki dobi največ glasov zabrišemo ven.

Ko pride Stardec na vrsto bo sicer jokal o likvidaciji in bogve vsem še. Ampak razlog za ban seveda ne bo politične narave, ampak precej bolj preprost: "Tečn si ko drek in nobenmu se ne da brat tvojih kozlarij."
Ni res.
Razlog bo: Več nas je, jebeno več!

• Všeč mi je
Reactions: stardec