Res je, Komunisti ste nočna mora.Evo, spet komunistične nočne more. Neverjeten si res.
Res je, Komunisti ste nočna mora.Evo, spet komunistične nočne more. Neverjeten si res.
Ja kakopak. Take, ki se vam ne zdijo preveč nevarni, bi vi še malo pustili. Da ne bo preveč očitno zgledalo, da ste vse spucali. Enga ali dva morate vseglih pustit. Pluralnost pa to. 2 proti 100.To si pa prekrasno ubesédil enih par uporabnikov (jih spet ni toliko).
Je par malo posebnih uporabnikov, ampak se jih da tolerirat, te tečnobe pa res ubijajo.
(Da se ne bom skrival za frazami, bom konkretiziral: npr. 8888 ima zelo specifična stališča, ni pa d**kač, prototip d**kača sta mirsi in stardec .)
Upam da si v realnem svetu kaj bolj normalen kot pa tu, drugace boga tvoja druzina.Ja kakopak. Take, ki se vam ne zdijo preveč nevarni, bi vi še malo pustili. Da ne bo preveč očitno zgledalo, da ste vse spucali. Enga ali dva morate vseglih pustit. Pluralnost pa to. 2 proti 100.
predvidevam da si nekatere druge uporabnike ob istem jeziku pozabil ali pa namerno izpustil....Ne razumem, kako lahko "normalen" človek premore toliko sovraštva do drugače mislečega.
Sem, pa sem takoj bil ožigosan za nekega moralistapredvidevam da si nekatere druge uporabnike ob istem jeziku pozabil ali pa namerno izpustil....
Koliko pa vas sploh je dejansko aktivnih tukaj gor? 20-30? In ravno teh 20-30 se večinoma časa drrka in pametuje brez veze. Verjamem, da veliko folka bere Alter, da bi kaj napisali, pa se jim verjetno zdi neumno, saj vas 20-30 večini zagnojite in zato je tako kot je. Kar je novih imen uporabnikov, pa je večina starih prebarvanih.
Tudi motoristični forum so praktično uničili drekači ala Snecer.
Je pa zanimivo, da tega ne opazim nikjer drugje, pa spremljam hrvaške ali srbske forume. Nikjer ni toliko tega sranja, pametovanja in poniževanje drugih. Tukaj če kdo kaj vpraša je kmalu deležen žaljivk in poniževanja, kot da nima pojma in da bi to lahko sam poguglal itd... Beda folk, beda forum. Bedni volilci, bedna vlada...
V realnem svetu se ne srečujem, oziroma se ne družim s takimi kljukci kot si ti.Upam da si v realnem svetu kaj bolj normalen kot pa tu, drugace boga tvoja druzina.
Čvek ni noben strokoven forum. Ko vi "strokovno" debatirate v telefonskem ali računalniškem forumu....se jaz ne oglašam.seveda da ne, če se to takoj ustavi.
Tudi pri nas na večina strokovnih forumih ni dovoljeno politke.
in odstranitev iz foruma ni nobena likvidacija, ampak je pač izločanje tistih, ki se ne držijo pravil.
Politika sploh ni problem. Karaket Slovencev in balkancev je po večini gnil. Nevoščljivi in privoščljivi. Skratka poden folk.seveda da ne, če se to takoj ustavi.
Tudi pri nas na večina strokovnih forumih ni dovoljeno politke.
Hvala, da ne.V realnem svetu se ne srečujem, oziroma se ne družim s takimi kljukci kot si ti.
Gor si mi prtisnu napačnega smeška/všečka. Prtisnu si prst gor, ampak unga, ko se debilno režiš moraš, ali "objave ne odobravam".Hvala, da ne.
Ne, je kar pravi.Gor si mi prtisnu napačnega smeška/všečka. Prtisnu si prst gor, ampak unga, ko se debilno režiš moraš, ali "objave ne odobravam".
Politika sploh ni problem. Karaket Slovencev in balkancev je po večini gnil. Nevoščljivi in privoščljivi. Skratka poden folk.
Večkrat sem slišal, da je večina ljudi dejansko dobrih. Ampak, glede na moje izkušnje, lahko mirno rečem, da je večina ljudi pokvarjenih in slabih.
Za osebno korist, bi zajjebali najbližje, sosede, sodelavce itd...
Tako je.Politika sploh ni problem. Karaket Slovencev in balkancev je po večini gnil. Nevoščljivi in privoščljivi. Skratka poden folk.
Večkrat sem slišal, da je večina ljudi dejansko dobrih. Ampak, glede na moje izkušnje, lahko mirno rečem, da je večina ljudi pokvarjenih in slabih.
Za osebno korist, bi zajjebali najbližje, sosede, sodelavce itd...
mal prek svojih meja poglej, kar pišeš so bedarije. Samo en primer Ruanda.Tako je.
Dokaz za to, kar praviš je 750+ brezen napolnjenih z ljudmi. Noben drug narod ni poklal tolko svojih ljudi, svojih bratov, svojih sester, svojih očetov...kot Slovenski. Pa niti eden ni odgovarjal za to. To lahko dela samo najbolj gnil človek komunist.
Procentualno.mal prek svojih meja poglej, kar pišeš so bedarije. Samo en primer Ruanda.
Ni res.Poglejte rezultate te ankete. Več kot 80% članstva se strinja da je potrebno počistiti plevel. Mogoče je čas za demokratizacijo tega procesa.
Zberemo predloge za največje nadloge na forumu. Odpremo anketo in tistega ki dobi največ glasov zabrišemo ven.
Ko pride Stardec na vrsto bo sicer jokal o likvidaciji in bogve vsem še. Ampak razlog za ban seveda ne bo politične narave, ampak precej bolj preprost: "Tečn si ko drek in nobenmu se ne da brat tvojih kozlarij."
Saj: Ubij Janšu! tudi.Aja saj res. Po janšističnih merilih je to grožnja s smrtjo.