Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
1691754523600.png

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.646
-1.372
63
Ruanda,

pa ti si šaljivec. Nisi mogel Avstrije, Italije, Hrvaške, Madžarske dat za primerjavo.
50 % obiskovalcev ne ve niti na kje je Ruanda in na katere države meji ali kaj je njihovo glavno mesto.
Genocid je zate šala??? Hotel je velike številke, zato sem mu dal "lep" primer. Tudi ti bi se lahko kaj naučil

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.082
-283
63
Genocid je zate šala??? Hotel je velike številke, zato sem mu dal "lep" primer. Tudi ti bi se lahko kaj naučil
Jaz vem kaj ste ponosni nasledniki v Sloveniji počeli. Ruanda me tenutno ne zanima!

Našisti, komunisti, fašisti in nacisti, vsi ste eni in isti. (pa še ponosne naslednike sem pozabil)

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.234
1.013
113
Jaz vem kaj ste ponosni nasledniki v Sloveniji počeli. Ruanda me tenutno ne zanima!

Našisti, komunisti, fašisti in nacisti, vsi ste eni in isti. (pa še ponosne naslednike sem pozabil)
A to praviš vsem cca 80% državljanov Slovenije, kateri niso volili Janeza? :bonk:

Drugače pa, če že zmerjaš in obtožuješ, bodi vsaj toliko pošten pa priznaj tudi zločine svojih, katerih ponosni naslednik si izgleda. Vsako dejanje ima svoj vzrok in posledico.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in aljoman

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.082
-283
63
A to praviš vsem cca 80% državljanov Slovenije, kateri niso volili Janeza? :bonk:

Drugače pa, če že zmerjaš in obtožuješ, bodi vsaj toliko pošten pa priznaj tudi zločine svojih, katerih ponosni naslednik si izgleda. Vsako dejanje ima svoj vzrok in posledico.
Veš moji so bili partizani in kristjani in so dobili metek od svojih, ker niso hoteli po vojni klat kot v komunizmu, javno in veselo!
Belogardistov ne zagovarjam, niti obtožujem, jajca je bilo v tistih časih potrebno imet in ohranit svoje življenje in življenje familije.
Kdo je računal, da bo po vojni tako klanje?
Niso bili ljudje polni denarja iz proračuna kot sedaj.
Zamisli se malo.
Ni vse rdeče in belo!

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Tako je.
Dokaz za to, kar praviš je 750+ brezen napolnjenih z ljudmi. Noben drug narod ni poklal tolko svojih ljudi, svojih bratov, svojih sester, svojih očetov, mater...kot Slovenski. Pa niti eden ni odgovarjal za to. To lahko dela samo najbolj gnil človek komunist, v najbolj gnilem režimu komunizmu.
Malo se pozanimaj kaj so Francozi "počeli"....