No saj. S takimi se naši komunisti lahko primerjajo.Tukaj imaš pa si preberi, da boš kaj novega izvedel.
Na tako majhnem ozemlju, nad tako majhnem narodom kot je Slovensko, je največ POvojnih morišč, ki so jih naredili nad svojim lastnim narodom
No saj. S takimi se naši komunisti lahko primerjajo.Tukaj imaš pa si preberi, da boš kaj novega izvedel.
Sem načelen in pošten. Če si pa ti zaradi tega srečen, dobro zate.no, še sreča, da imamo tebe, svetlo izjemo
Ruanda,mal prek svojih meja poglej, kar pišeš so bedarije. Samo en primer Ruanda.
Ruanda,
pa ti si šaljivec. Nisi mogel Avstrije, Italije, Hrvaške, Madžarske dat za primerjavo.
50 % obiskovalcev ne ve niti na kje je Ruanda in na katere države meji ali kaj je njihovo glavno mesto.
Genocid je zate šala??? Hotel je velike številke, zato sem mu dal "lep" primer. Tudi ti bi se lahko kaj naučilRuanda,
pa ti si šaljivec. Nisi mogel Avstrije, Italije, Hrvaške, Madžarske dat za primerjavo.
50 % obiskovalcev ne ve niti na kje je Ruanda in na katere države meji ali kaj je njihovo glavno mesto.
Jaz vem kaj ste ponosni nasledniki v Sloveniji počeli. Ruanda me tenutno ne zanima!Genocid je zate šala??? Hotel je velike številke, zato sem mu dal "lep" primer. Tudi ti bi se lahko kaj naučil
Pazi na svoj jezik. Take obtožbe so zrele za kazenski pregon.Jaz vem kaj ste ponosni nasledniki v Sloveniji počeli. Ruanda me tenutno ne zanima!
Šmrklavec, ti pazi na svoj jezik. Jaz vsaj ne lažem, če pa pa povej!Pazi na svoj jezik. Take obtožbe so zrele za kazenski pregon.
Uau, to je retorika na nivoju... za toplice.Šmrklavec, ti pazi na svoj jezik. Jaz vsaj ne lažem, če pa pa povej!
V komunizmu boste javno klali?
A to praviš vsem cca 80% državljanov Slovenije, kateri niso volili Janeza?Jaz vem kaj ste ponosni nasledniki v Sloveniji počeli. Ruanda me tenutno ne zanima!
Našisti, komunisti, fašisti in nacisti, vsi ste eni in isti. (pa še ponosne naslednike sem pozabil)
Sem načelen in pošten. Če si pa ti zaradi tega srečen, dobro zate.
Potem je tudi tvoja za toplice, saj imamo iste vaflje?Uau, to je retorika na nivoju... za toplice.
Pretiravat ne rabis.Pazi na svoj jezik. Take obtožbe so zrele za kazenski pregon.
Veš moji so bili partizani in kristjani in so dobili metek od svojih, ker niso hoteli po vojni klat kot v komunizmu, javno in veselo!A to praviš vsem cca 80% državljanov Slovenije, kateri niso volili Janeza?
Drugače pa, če že zmerjaš in obtožuješ, bodi vsaj toliko pošten pa priznaj tudi zločine svojih, katerih ponosni naslednik si izgleda. Vsako dejanje ima svoj vzrok in posledico.
Tudi jst sem te imel za normalnega sredincaPretiravat ne rabis.
"Ubi jansu" in "se premalo smo vas" ni kaznivo, mislis, da tole pa bo...jao ludi
Daj, prilepi kak moj skrajni komentar, ki je primerljiv s tvojim.Potem je tudi tvoja za toplice, saj imamo iste vaflje?
Še nisi opazil, da si zapomni samo tisto, kar mu ustreza. O vsem drugem že čez 10 minut nima pojma.Tudi jst sem te imel za normalnega sredinca
Da pa pritrjuješ tej retoriki. Btw a si prebral njegove skrajne komentarje?
Malo se pozanimaj kaj so Francozi "počeli"....Tako je.
Dokaz za to, kar praviš je 750+ brezen napolnjenih z ljudmi. Noben drug narod ni poklal tolko svojih ljudi, svojih bratov, svojih sester, svojih očetov, mater...kot Slovenski. Pa niti eden ni odgovarjal za to. To lahko dela samo najbolj gnil človek komunist, v najbolj gnilem režimu komunizmu.